Pages

0

Abang Eiman: SESMA Day4

*late post*
9 Januari 2016
Sabtu

Hari ni boleh bawa Abang Eiman outing kejap.
Sepatutnya kami dah nak balik KL, tapi cikgu kata boleh outing after Zohor.
Jadi kami tunggu Abang Eiman, bawa dia keluar makan jap dan beli barang apa yang dia nak.

He is so happy. 
Macam2 cerita pasal asrama.
Dah kuar slang Ganu : 'kabor', 'mung', 'dok'. heheee.
Seronok dengar :)







4 beradik :)





Part paling sedih :( :( :(
Tengok Abang Eiman masuk asrama dan kami kena balik KL.
Esok Abang Eiman dah mula sekolah.
Semoga Allah lindungi Abang Eiman di mana saja.
We will miss you so much.
Sepanjang jalan Mommy dah berambu air mata.
1st time berpisah dan jauh pula tu.
InsyaAllah Abang Eiman pandai sesuaikan diri dan berjaya dapat ilmu dunia dan akhirat.





0

Abang Eiman: SESMA Day3

*late post*
8 Januari 2016
Jumaat

Hari ke-tiga orientasi.
Eiman muka penat.
Tido lewat, bangun awal.
Kesian dia.

Kami kidnap Eiman bawa keluar sekejap.
Keluar depan gate sekolah je pun :P
Dapat jumpa sekejap pun jadi.

Kakak tengah interview Eiman.



Esok Mommy datang lagi.
Selagi tak balik KL, tiap hari Mommy datang ye.


0

Abang Eiman: SESMA Day2

*late post*
7 Januari 2016
Khamis

Hari ke-dua orientasi pelajar baru.
Jadual Eiman pack sangat.
Kami sewa hotel tepi sekolah :P supaya setiap hari dpt visit Eiman sebelum balik KL.
Hari ni, Mommy dapat tengok Eiman dari jauh je.
Tercari2 mana satu lah Abang Eiman.



Tunggu diaorg habis solat zohor.

Curi sekejap sebelum dia beratur ke dewan.


Abang Eiman dah ada kawan, Zuhdi.
Tengok dari jauh je.
Baru sehari, dah rindu :(


0

Abang Eiman: SESMA Day1

*Late post*

6 Januari 2016
Rabu

Alhamdulillah Abang Eiman dapat masuk SESMA.








Kakak2 tolong kemas barang





Teman gaduh, dah duduk asrama tak dapat nak gaduh dengan Eizan lagi.



2 blok asrama lelaki


Settle hal asrama kena dengar taklimat kat dewan.
Pas tu, kami terpaksa tinggalkan abang Eiman sendiri.
Kena berdikari, buat kawan baru dan tak boleh nangis2 lagi.
Esok Mommy datang lagi tengok Eiman.



0

Sekolah baru Eizan

*Late post* 

4 Januari 2016

Eizan di sekolah baru.
Semoga Eizan dapat kawan baru nanti.


Masa rehat Mommy datang visit Eizan. 
Sedih je tengok muka dia.
Takde kawan, makan sorang2.
Sedih Mommy tengok.
Jadi kenalah slow talk sikit dengan Eizan.







Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin