0

Mari kita mewarna


Previous weekend at Jaya.



0

Brotherhood



Abang Eiman Pool's Birthday Party





0

Chillin'


0

Hypptv Sensasi at Jumpstreet


The boys dah plan nak ke Jumpstreet hari sabtu. 
The moms pun jumpa everyone di sana.
Sekali bila sampai, ada notice 'Closed for private event'.
Kecewalah kanak2 ribena yang nak melompat tak kesampaian.

Mommy masuk ke dalam utnutk tanya beli tiket esok, tapi tak boleh. 
Kena beli tiket pada hari yg sama.
Sementara tu jenguk2 event apa kat sini.
Rupanya ada Hypptv dengan unifi.
For unifi user, can get 4 free tix kalau tunjuk bil unifi.

Alhamdulillah.
Rezeki anak-anak betul.
Mommy tunjuk bil unifi dalam email.
So dapatlah main dalam tu.
Siap masukkan nama utk main dodgeball dengan team artis lagi. hehehe.

 Adam, Rajaaei & Eiman


 Eiman team biru dengan Erol AF9.
Lawan dengan team merah - Aza AF.




 Ready!!!



 Team biru menang 2 games. 
Yeay.
Dapat masuk semi final.


Eiman & Erol AF.

Take a break sebelum lawan team lain.
Blue team atur strategi.






Tapi kalah. hehee.
Cuba lagi :)
So dapat empat kedua.



 Beratur nak ambil hadiah.





Congrats boys!
Thanks Hypptv.


Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin