Pages

0

6 Mawar



Abang Eiman's class.
0

Ais Krim Tongkat


*pic sebelum Ramadhan*

Setakat ni Alhamdulillah Eizan blom tinggal puasa lagi.

Macam-macam lah orang berniaga ye...
Aiskrim tongkat pula.
Anak2 mesti teringin nak beli sebab lain dari yang lain.



0

Another birthday celebration

Kelas mengaji sebelum Ramadhan.
Sebulan Ramadhan nnt cuti.
Alhamdulillah ustazah-ustazah semua buat jamuan sebelum puasa.

Mommy selit celebrate birthday Eizan sekali lagi dengan friends.
Eizan & his mengaji gang. 

As expected, Eizan malu2 depan kawan2. LOL.
Terima kasih ustazah semua.
*pic from ustazah*





0

Eizan 8th Birthday Celebration

Sunday.
14th June 2015.
Home in PJ.
Red and black theme.
2 days before Eizan is exactly 8.
16th June 2015.
Small family gathering.



Look at Elin & Erin's faces... LOL.

Goody bags for girls & boys




Cheerful birthday boy!





Eizan & his cousins

Our family & MakNgah's family (Abang Adam & Abang Eiman: not in the picture)

 Potong birthday cake Hannah pula.
Hannah is 7 in May 2015.

CikLa, Acu, Mommy & CikDa.




Eizan & Hannah

Dah makan, kita main kat luar pula.
Mommy explain macamana nak main. hehe.



Lari dalam guni.


Bawa telur dalam sudu


Lari kaki 3.
Dah penat main, masuk dalam rumah sambung makan.

Final pic from Abang Eiman.
Selamat menyambut Ramadhan.


0

Eizan is 8 today

16/6/2015
Alhamdulillah Eizan dah 8 tahun.
Teringat lagi masa Eizan baru lahir...
Lama sangat duduk dalam perut Mommy taknak keluar.

We love you so much.
Khairol Eizannajwan.
Semoga menjadi anak yang soleh.

Love,
Mommy, Daddy, Kakak, Eyin & Eiman














Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin