Pages

3E's Birthday Bash

1, 2, 3...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to Elin, Erin & Eiman...
Happy Birthday to you...



Welcome to birthday bash of Elin&Erin (7th) & Eiman (5th)...
Theme: Pirate & Princess


Erin is Princess Ariel - The Mermaid
Elin is Princess Odette - The Swan
Eiman is the Captain Jack Sparrow - the Pirate of Fairy Lane.. hahaha



Look at The Mermaid's tail... Kena posing dari belakang baru nampak ye.. hehehee... They choose their own outfit! But the colors are still Pink & Purple... Biasa le bila dah namanya GiRLS tu... mesti tak tinggal kaler Pink.



Mommy prepared the goody bags for all the Little People... The girls with Pink Princess bags & the boys with the blue&red bags... Cari beg pirate tak jumpa pula .The birthday banners were the pirate flags & princess...



15 princesses & 9 pirates were at the party... It's so happening! hehe..





    Mommy ordered a very special homemade 'E' birthday cake from Aunty Ima. Nyum nyum... Memang sedap sangat2 - sampai menjilat sudu. Semua orang puji. Pas ni sapa nak order kek, kena call Mommy. Mommy jadi ejen jual kek... hehe... Habis le Auntie Ima pas ni... hahahahahaaaa....




    Before all the guests arrived, Daddy took some pictures... The kids were so beautiful... Ada sesiapa nampak Little Eizan??? Cian budak kecik sorang tu. Tak mendapat perhatian.. Almaklumlah dia sorang je yang takde costume...


    Bila semua dah kekenyangan, the next round for the kids - It's Pinata Time!!! Semua excited nak pukul the treasure chest (yang kononnya penuh dengan GOLD COINS.. ). Tapi tak pecah pun! . Jadi terpaksa pecahkan secara manual setelah beberapa orang yang mencuba gagal. Berebut2 kutip gold coins yang bertaburan.. Tapi bagi kanak-kanak kecil yang pemalu, dapat sikit je lah... But finally, everybody got their gold rewards...






    The 'uncut' scenes.. Eizan yang asyik interframe je.. Tengok muka dia, ready je nak ambil gambar.. Sorry baby, you are not in the group.. hehehe....




    1 comments:

    UMILIYA said...

    ya Allah...syukurnyerr dan bahagianyerrrr kembar 3 sekali gus....alhamdulillah..salam kenalan ekk

    Post a Comment

    Nuffnang

    Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin