Pages

10

Boxes.. Boxes.. & more boxes????

Yup.. More boxes means more packing..
We are moving house again.....


10 comments:

Mother of Two said...

kak ita..pindah mana plak...?nak sy tolong tak

Nurhayati said...

wah kemana plak ni..
yati tak suka pindah.. sbb tak suka nakmengemas balik.. letihhhh huhuhu

LiLa said...

Ita,
Samalah kita... I pun pindah semalam...penat pun tak hilang lagi ni :(

Uncle Lee said...

Hi 4 kay-E, here's wishing you and family the very best in your new residence. May you find lots of happiness and laughter and good health.
Best regards, Lee.

AQisH said...

ke mana tu kak ita oiii ;-)

Nana said...

ahhhh dah pindah dah???? sorry lama senyap ita!! gila havoc siot! pening kepala aku di buatnye!!! you takde nak datang sini lagi ke?? Hopefully now dah pindah boleh lah you spend more time kat library to finish your write up ;D

4 Kay-E said...

Motherof2: Shila, pindah ke PJ... heheheeee... penat oo.. but almost settled :P TQ

Yati: ahaa.. pindah mmg penat :(
kami dah pindah 6 kali since 2001!!!

4 Kay-E said...

Lila: Ahaaa.. mmg penat pun tak abis lg... almost done. sebab byk boxes terus sumbat masuk store dulu :P

Uncle Lee: TQ for your wishes :)

4 Kay-E said...

Aqish: ke PJ.. dekat dgn opis :)

Nana: Yup, just moved in... Syok gi keje 5 min dah sampai. hehee... Library? hahaaa..

dilaOHdila said...

salam kak ita,
dah pindah kat PJ ke. lagi dekat ngan opis kak ita erk...
kim salam kat budak2 tu erk, smile

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin