Pages

7

Cuti-cuti Malaysia [Part 1]

Minggu ni cuti sekolah seminggu. Daddy & Mommy pun cuti. Mana nak jalan-jalan ni ye? Dah le takde plan apa2pun. Kalau nak travel jauh, jalan mesti sesak teruk. Ramai yang balik kampung cuti ni. Apa yang pasti 4E mesti suka bila boleh mandi kolam & makan sedap2 :)...

Where should we go?
Somewhere near & we dont have to stuck in the traffic...
Somewhere 4E will be happy..
Somewhere Daddy & Mommy can relax [maybe]...

It's Marriot Putrajaya.. Here we come!



Once dah check in & tergolek2 atas katil dengan bantal & tilam yang sungguh empuk [bestnye kalau Mommy boleh terus tidur sekejap ;)].... 4E terus bersiap2 untuk ke pool. Tak sabar-sabar...



Cepat lah Daddy... No more pictures please....
It's WET time!

 Ok, ONE last picture before u go into the water...


 It's Eizan the NEMO...

 Ada slide yg best!

Mommy loves this pic a lot!
Enjoy all the pics.... 




















Love this!


Take a break...

It's time to go back to the hotel room..
Sume jari jemari dah kecut! Lama sangat berendam. heheee...
Then perut pun dah berbunyi...
EATING time now...

7 comments:

I Love Ski Jumping said...

Hello Mrs.!Very nice pictures and wonderful to have children;))I cordially greet the Polish. ;))He sees that with you in Malaysia is so nice and warm and the sun shines while we cold and snowing;))Kisses for your family! ; ***

MamaTiaMia said...

itaaa..best lah duduk marriot putrajaya,memang betul..kita org caught in jam to and fro..masa pergi tu ok lagi lerr excited..balik aduhh ponat..but berbaloi lah jugak kenits enjoy sungguh:) cyberview lodge cyber jaya pun best itaa..ada "sembunyi spa"..head to toe treatment..tu kalau pergi dgn gegirls syok;)katil memang heaven kan..nampak 4Es sungguh happy:)daddy pun syok ambik gambar.

insan biasa said...

wah bestnye terjun kolam ...nampak sangat happy 4e .

Uncle Lee said...

Hi 4Kay-E, wow! That place sure looks really inviting! See green. Saya da lupa apa warna rumput, ha ha.
Malam ni -19'c and past two days snow! Terok!

You got great looking kids there, can see all having fun in the pool.
But how come nobody else around? Semua da balek kampong?
Have a happy rabbit year.
Lee.

dilaOHdila said...

enjoyed dilla tgok foto ni kak ita
sukaa aa dengan foto kakak ngan adik tu
bery touching......

** kak
tu dental clinic dr alan dah open kat depan GLOMAc tu kak

Nana said...

Yana and Zafier sibuk nak mandi .. sini too cold for them :( nanti balik malaysia you nak ikut we all gi pulau? hehe!

Gee Harun said...

Ita, nak fun tak semestinya kena pegi tempat jauh..!! janji mom & dad & the kids happy.
Gambar cantik2, as always.... 2 thumbs up to Khai!!! well done Apex! ;)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin