Pages

4

While waiting..........


 While waiting for the pizza to arrive on our table... Eizan pretending he's eating...


He's making faces.. Lots of faces...



Roarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Mommy... I'm hungy.. :( 
Where's my pizza?


4 comments:

puan nina said...

comel je eizan ni..

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

MamaTiaMia said...

itaa... wahh eizan pandai buat muka macam2 ye:)comel lah eizan..tiamia kalau bab2 menunggu ni kenalah letak something nak di conteng2:) itaa..i kirim benda kecik2 lah kat ikin..bag ada jugak..hee..hee longchamp hobo..gatal ajaer nak kirim kalau dengar org pergi oberseas ni haa;)

Uncle Lee said...

Hi 4Kay-E. that boy someday going to break a lot of hearts! Ha ha.
He sure has his mom's attractive traffic stopper looks.
Have fun, kids grow up fast....
wait a minute....bila nak give him a baby brother to play with?
Make it 5!
Have a nice day.
Lee.

imranirsyad said...

memang ada bakat beraksi depan kamera ni,,hehehe...

yang baik boleh lah diteruskan...;)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin