Pages

7

Glory Glory Manchester United

The boys terpaksa jadi fan Manchester United, atas 'paksaan' Daddy ....






Kejap je nak posing untuk Daddy, pas tu si kecik merajuk.. Nak menyorok celah beg


*Rumah kami dah kosong
Bila bercakap, suara bergema.. Macam dalam gua....
Tak sabar nak sampai Malaysia!!!

7 comments:

MamaTiaMia said...

itaa..dah nak balik malaysia yerr..mesti happy and sedih jugak kan..dah lama duduk sana,tapi balik mesia boleh makan cendol,mee udang..heh..hehh. mesti barang banyak gilerr..nanti buat sales kat mesia untuk barang2 tak nak..he..hee..oklah nak pi melawat purpleplum sat,mana tau ada harga merudum nak balik mesia ni:)syok budak dua beradik tu main kotak.

lila said...

ita,
welcome back! kalau lalu @ datang Ipoh, roger2lah I . I perasan trolley bag kita sama. pink and purple. Lojel kan?

watie said...

salam... alahai..ciannya dia kena paksa yer..

akak dah balik mesia ker... wahh.. nanti leh la kita jumpa yer... teringin nak dukung eizan tu... hehhe

Gee.Harun said...

Ita sonoknya!! bila la masa i yekk! I xsuka duk sini sbnrnya...kawan dgn unta!

dilaOHdila said...

wah kak Ita dah nak balik ke....
Huyeeeeeeeeee nanti calling2 erk..........
ni Peminat MU yang setia :-)

Ajzie said...

cumel nya sang merah

Nurhayati said...

merah yg menawan..
pasrah je anak2 teruna tu ikut daddy dia kan..hihihi

wah nak balik msia dah ek..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin