Pages

10

Kotak....

Daddy & Mommy tersangat busy....
Pandang kanan kotak, kiri kotak.. tingkat atas penuh kotak.. kat bawah pun penuh kotak..
Yeay!! Nak balik Malaysia.. Jangan lah ada barang yang tertinggal....

2 kanak-kanak gembira ni suka pula masuk dalam kotak ...



10 comments:

hasma said...

alamak kak ita! dah nak balik ke? saya belum amik buku! sorry, sorry.. dah kemas ke?

mentibang.paku said...

balik cuti ke k.ita?

Anis Sazira said...

sukanya budak berdua tu main dlm kotak ...nanti upload pulak gambar2 masa hari kotak masuk kontena ye...

shamsida said...

laaa...ita dah nak balik malaysia ker...kak sham baru nak pi sana dalam bulan 5 ni...

:: vErde+hAzizi :: said...

lepas nie unpack kotak in new house plak kan :D best nyeeeeeeeeeeeee!!!
u must be excited nk deco2 rumah bru kn

Mother of Two said...

kak ita, kalau jadik transit lama kat dubai email sy yek shielahassan@gmail.com mana tau kalau bleh kuar dari airport tu..:)

:cahya: said...

ouh...nak blk for good dah...?
tak sempat jenjalan frankfurt...?

dilaOHdila said...

salam kak ita...
dah nak balik Malaysia ke?
sorry lama tak singgah sini
kak ita apa khabar

Gee.Harun said...

Yeayy! ini la kan perasaan yg ada dlm diri org merantau... best sgt and happy for u ita ! happy packing arr.... ni mesti byk bawak balik ni.. :)

Ella said...

hi Ita..

ni nak back for good to msia ka?..
if yes, welcome back dear...

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin