Pages

3

Selamat Tinggal Manchester....

Dah sebulan kami balik Malaysia... Tapi Daddy & Mommy masih
belum boleh relax
. Banyak benda kena uruskan. Ada banyak
gambar sebelum kami tinggalkan Manchester, Mommy
masukkan gambar kat airport je lah.. Gambar makan-makan
& ziarah di Manchester kena k.i.v. dulu
.. Insya-Allah
kalau masa mengizinkan. Terima kasih kepada semua yang
hantar kami berangkat pulang. Jumpa lagi satu hari nanti....





Girls & Eiman rindu kawan-kawan di Manchester... Sampai sini,
dah le tempat baru, sekolah baru, takde kawan
. Sedih je...
Hope to meet all of u again.




Dalam kapalterbang, Eizan memang sungguh busy ...
Maklumlah kali pertama naik kapalterbang. Pertama kali nak
balik ke Malaysia. Nasib baik dia tak takut. Brutal abis
Eizan
. Sibuk nak tengok tv, nak tekan skrin & pakai
headphone... Kelakar dengan gelagat si kecik ni. Bila food
sampai, sibuk nak makan sendiri. Dah le dengan meja yang
sangat comel tu. Sume dia cuba buat sendiri.




Finally, Eizan tertidur............ Selepas berhempas pulas
menggodam apa yang ada kat seat dia tu...

Elin, Erin & Eiman ok je.. Tengok movie, main games,
makan & tido.. Kena kumpul tenaga untuk Dubai pula.


More stories & pictures coming soooooooooooooooon.

................................................................................................

MamaTiaMia: Ahaa.. Akhirnya siaran kembali lagi :P. Ok l
unch date soon...

Fariena: Thanks... baru ada sikit masa nak update blog ni...
Cian lama tak ber'siaran'...

3 comments:

MamaTiaMia said...

hi ita..dah bersiaran balik ye..i can imagine kesibukan you..mesti macam2 kan,kiat orang yang kadangkala travel seminggu pun balik berbulan tak habis pack lagi,ni kan pulak you.Sian abang eiman tak der kawan lagi ye,tak pe bebudak cepat lah dapat kawan nanti tu.ha..haaa kelakarlah si eizan kat dalam flight..hmmm my tia mia maacm mana agaknya kalau naik flight nanti ye.Ita dah dapt ke cikgu tuition tu? i tak der kenal sapa lah..tia mia's cikgu bahasa is my mon but half of in in Nogori language ..hee..heee.take care ..nanti we fix lunch date okay.

Fariena said...

selamat kembalik ke tanahair tercinta....lama dah x baca blog akak nie...

AQisH said...

x sabar nak baca citer u lagi ;) btw now stay kat kajang eh..x jauh lah ngan rmh i..diorg sek. mana..xpe bdk2 mula2 mmg camtu..lama2 nnt diorg bleh adapt..;)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin