Pages

3

Tower apa ni ye?


Bila Mommy balik rumah, terus nampak 'tower' tinggi kat dalam bilik Mommy... Sape lah punya keje susun tinggi-tinggi ni ye?

Layer 1: Tupperware isi air
Layer 2: Vicks saiz kecil
Layer 3: Vicks saiz besar
Layer 4: Tiger balm
Layer 5: Ubat sinus Mommy

Rasanya macam tau je... Can u guess???????????

3 comments:

:cahya schatz: said...

mula2 saja nak teka si kembar2... kot2 dua2 dok menerai(try) make up mommy...
sekali...nmpk tag post:eizan..
kantoi dah sapa yg buat..

Uncle Lee said...

Hi 4Kay-E, ha ha, somebody is impressed with the KL Twin Towers....but look at it another way, might be a future architect in your home.
Very creative too, looking at how and what was placed above each thing.
And good, strong foundation too.
Shows understanding of structural engineering there.

Maybe you can buy a Mecanno or a building set for that budding builder? Ha ha.
Have fun, Lee.

MamaTiaMia said...

hi ita..itu lah tak sempat nak tanya2 kisah you lagi ni..hari tu pun kita missa nd cross email2..nanti kita citer2..wahhh sapa nak jadi architect ni..pandai pulak tak jatuh tu..hee..hee kenit eizan creative ler;)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin