Pages

0

Tampil Bergaya dengan Air Max


Mommy & Daddy memang penggemar kasut Nike. At one time, we have the same Nike shoes but in different color J. Mommy has the shocking pink & Daddy’s the maroon one. The selling point for Nike is always the lightweight shoes & sebab itulah nama2 koleksi kasut Nike banyak berkait dgn ‘air’. Ringan macam tak pakai kasut.

Untuk 4kay-E, mestilah Mommy beli kasut Nike juga. Kasut Nike Eizan yang grey tu sayang sangat. Sempat pakai sekejap je, pastu hilang sebelah L. Elin & Erin’s favourite Nike was the black hi-cut one. Eiman paling banyak kasut Nike. Macam2 kaler and style.


Cantik pula design terkini kasut Nike yang berwarna-warni. Sekarang semua orang dengan color blocking, jadi sesuai sangat beli kasut macam ni. Tetapi kasut Nike bukan sahaja sesuai untuk bersukan, boleh juga dipakai untuk casual outing atau keluar bersantai.
Nike memang digemari oleh jutaan penggemar di seluruh dunia. Antara produk Nike yang paling digemari atau sangat terkenal mestilah koleksi kasut Air Max. Bila pakai kasut rasa macam tak pijak tanah. Hahaaa…


Dah lama rupanya Nike di pasaran. sejak tahun 1987 lagi. Untuk koleksi kasut Nike Air Max ini, Nike menggunakan teknologi khusus dengan mereka tapak kasut yang diasaskan oleh udara. Ia menjadikan kasut ini amat selesa dipakai dengan tambahan ‘cushion’ yang menyerap setiap hentakan kaki dan membuatkan perjalanan yang amat selesa.

Koleksi Nike Air Max ini juga boleh didapati dalam pelbagai pilihan fabrik seperti kulit, faux leather, mesh, dan suede. Ia juga direka dengan rekaan yang amat teliti demi memenuhi citarasa pengguna. Bukan lelaki sahaja yang sesuai pakai Nike. Perempuan, dan kanak2 juga sesuai. Boleh digayakan dengan pelbagai cara. Cuba tengok contoh di bawah ni:


Gaya yang paling kerap dilihat dengan mengenakan koleksi kasut Nike Air Max. Pakai tshirt / kemeja dan jeans, pas tu sarungkan kasut Nike. Simple tetapi tetap bergaya.
Atau tampil dengan imej smart casual dengan menggayakan kasut Air Max anda dengan padanan leather pants dan blazer seperti berikut. Cun juga ye.


Untuk yang tidak minat berseluar pakai dengan dress, skirt atau jubah juga sesuai tau. 
Yang penting kaki tak sakit & kita selesa untuk berjalan jauh.
Terutama bagi students yang kena banyak berjalan dalam kampus.


Kat mana nak beli kasut Nike ni?
Mestilah di ZALORA, klik dan bayar, esok kasut dah sampai depan pintu. Senang saja. Tapi kalau kasut tersilap saiz, jangan risau ZALORA menyediakan perkhidmatan untuk tukar saiz. Tak perlu bayar tambahan pun. Macam2 design ada. Bukan kasut Nike sahaja tau. Baju, topi, beg, seluar pun ada.
Jangan lupa bergaya dengan Nike ok.
Dan belilah Nike from Zalora.
Mommy memang dah expert beli barang kat Zalora. Heheee.
Dah banyak masuk dalam cart tu.

Tunggguuuuuuu…

0 comments:

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin