Pages

10

Arrivée Bientôt

10 comments:

kak cahaya said...

wow...terbang ke France plak ke....g Disneyland ke?...tak sabar nak tunggu citer ni...

Eina said...

wow bestnyer....

Wanida said...

bestnyer...nak ikut....kak thanx for the support ya...

Nurhayati said...

bestnyerrrrrr jeles2x

Mas said...

Salam Kak Eta & family...
Dah lama nak jengok sini. tak sempat sungguh sejak dah masuk office nih. Wah best la jalan2 yer Kay-e's gi vacation....Senyum sesorg untie Mas tengok gambar comel2 nih. :)

amY said...

Yo...bestnyer....
cant wait for the next lovely entry...
cepat2...tak sabaq2...


syiok nyer pi france....
akhirnya.. mommy n daddy berjaya celebrate anniversary kat France..ok what..
nasib baik memmy bukan jenis jiwang..
takderla jeles sgt tgk anda seme pi france..
dengki ader la..ho ho ho...

rindunyeerrrr....

fizah said...

ayoyo semua ckp french dah....hehehe...pasni kalau jumpa jgn cakap french dgn fizah udah....ku mengangguk jelah hahaha....mesti byk gambar nie...cepatlah edit hehehe

Lemon said...

Eiman n PSP.. that's y i dont wanna buy for aini.. it's not healthy!!

niza et sofia said...

Salam Kak Ita....
wahhh jauh betul drive ke sana ye... biasa ke drive kat sebelah kiri tu...mesti pelik kan :)
kami dah pergi last yr...tapi disneyland tak masuk lagi... reserved utk Sofia besar sikit... berapa hari pergi balik kak ?

gee.harun said...

Best!! bila boleh ke Disneyland bring all my kids there.. have fun.. Tapi rasanya firasat ini mengatakan..satu hari akan ke sana juga..hehhe.. Aunty Ita tunggu kita dtg tau..

I suka la pic u, terang, luas, cantik.. puas bila tgk.. bestttt!! ermmm, tak tahu nak cakap pe lagi

re:Thks Ita.. itu aje yg bole nampak utk ke hari ini.. budak2 tu blum lagi dpt memuaskan hati Mummy dia ni.. :->

Anyway, the twins i admire sgt!!

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin