Pages

16

Salam dari Manchester


16 comments:

dilaOHdila said...

Salam kak ita & Family
dilla jugak ingin mengucapkan selamat salam Syawal tak lama lagi ni
banyak ke buat kuih raya kak Ita
kalau balik KL singgah lah ke bangi No

Mohon 10 jari jika ada kesilapan
maafkan diriku......

ijan@mamasakura said...

slmt hari raya maaf zahir batin!
akak pon mesti beraya di perantauan kan...
ada wat kuih raya ker?

nerry nerry strawbery said...

Selamat Hari Raya Ita and family... bulan puasa dah kureng update... mesti dok busy melayan kerenah diaorg berpuasa kan...

Syaidul Azam Bin Kamarudin said...

Tak lama lagi hari Raya akan menjelang, didoakan agar Kay-e sekeluarga beroleh kegembiraan dan keberkatan. Salam aidilfitri dari kami sekeluarga.

niza et sofia said...

Salam Aidil Fitri buat kak ita sekeluarga.... mesti byk buat kuih ni :) saya buat 2-3 jenis je. Ampun & maaf di pinta disepanjang perkanalan kita... semoga bergembira di hari lebaran, panjang umur jumpa lagi x

p/s: Sofia pakai baju kurung tahun lepas je :) yg baru ada kat Msia

shamsida said...

kak sham sekeluarga mengucapkan selamat hari raya aidil fitri buat ita sekeluarga. semoga raya tahun ini disambut lebih meriah lagi tahun2 sebelumnya

fiza said...

salam kak ita...
slmt hari raya aidilfitri utk kak ita n family...
byk buat kuih raya ke kak...

MamaTiaMia said...

hi ita..SELAMAT IDULFITRI pada ita sekeluarga okayy..moga2 next year dapat jumpa:)..banyak lah yang nak kena reward raya ni ye..semua bagus2 posa..ada buat cookies lagi ke tahun ni.re : tu la ita hari ni pun kaki gerak2 jer nak pi LA lagi ni..kih..kihh..

watie said...

salam aidilfitri buat akak sekeluarga...

banyak x buat kuih raya?..

Mummy Nini @ LyNN said...

Salam Aidilfitri utk Ita sekeluarga...

Maaf Zahir & Batin..

nerry nerry strawbery said...

Ita, selmat hari raya maaf zahir batin.. jgn lmbat upload gambar raya, mesti begermelapan baju raya lip lap

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

Nurhayati said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Akak sekeluarga!

maaf zahir & batin. =)

adex-aieda said...

salam aidilfitri....maaf zahir batin...
dah lama x singgah blog akak nih..
pc problem skit....
nanti upload gambor rayer eik...
ngan juadah2 nyer sekali...heheh

mas said...

Salam
Kak Eta n family. Amacam sambutan raya di sana. Just to share with u we still remember semua friends kat Manchester wpun dah setahun balik ke M'sia. Tapi apakan daya bila disini dah tak berkesempatan nak berhubung. Mas, Sam, Iqbal n Mikhail nak ucapkan "selamat hari raya Maaf zahir dan batin" buat semua di "Bukit Che Tam"

fauziah said...

Ita.. Selamat Hari Raya Aidil Fitri.. embassy sana buat tak sambutan hari raya? Post byk2 gambar k..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin