Pages

11

Manchester United, Old Trafford


Minggu ni asyik hujan pula.. Sejuk semacam je... Tak best nak jalan-jalan... Hari ni matahari memancar kembali. Hehehe... Baru le rasa summer time! Bawa Memi ke Old Trafford je. Sebab petang nanti dah nak ambil 3E dari sekolah.


Dah tak terkira berapa kali ke sini. Seperti biasa Eizan mesti pilih bola.. Dia usung bola tu sepanjang masa dalam Mega Store.... Dah beli barang & ambil gambar... Nak ke mana lagi ye?





Daddy cakap tak payah masak hari ni... Kita makan ikan... Nyum nyum...


Eizan yang menikmati setiap hidangan... Suka sangat dia dengan kopi Daddy. Sampai pejam-pejam mata. Jadi kena order hot choc for him... Janji cawan sama dengan Daddy..


Cepat merajuk budak kecit ni... Tunggu hot choc dia lambat sampai... Poor Eizan..


Can u find Eizan in the picture above? hehe.. He's too small... Bila waiter tu bagi belon, baru le excited. Kalau tak monyok je selagi tak dapat makan & minum dia... Sampai dalam kereta pun senang hati - menyanyi je sepanjang jalan...

11 comments:

zie said...

suka gambar besar kat atas tuh..amboi daddy bawak pi die punyer fav place yerk :)..eh si budak kenit tu dilindungi bunga ha ha..lucunya, mesti die excited semacam nk tgk cam tp tk berjaya..hehe..best ker fish n chips nya??

dilaOHdila said...

salam kakita
sonok dapat jalan2 tinjau kat sini
MU lagi.....
mana photog twins lagi
rasa tak puas nak tengok ni

Best aa mimi dapat gi jalan jauh ni
Photog CUN

Gee.harun said...

Ita!! sorry lambat reply.. I teruk la skg, busy like crazy. Now dah tak keja..byk la masa untuk ke blog & FP's friends. Buat kata husband utk sejuk kan hati wife dia ni.. is good what..you are now a home minister hmm, apa2 la kan..
Ur lit boy pun kuat merajuk ye.. Gif pun sama la Ita, now ni Mummy dia ada rumah..wah, lagi la...marah sikit tak boleh.. dengan maid I pun dia dah tak nak dah.. hari-hari minta nak park..

Re: Ita mmg ye..dah selesai kenduri baru lega rasanya. Gee & anak beranak lambat lagi maybe early Sept or mid Aug. Hubby yg ke sana dulu Monday ni.. Gif saya la yg kesian lepas ni tak jumpa Daddy nya lama..

Nurhayati said...

wah Eizan big fan of MU yer. camni leh ganti Ronaldo.. hihihi

Yati suka tgk sis nye kaler.. ceria la ijo n pink..baju, scarf, beg semua sedondon.. lawa2x gojes.. ;)

shamsida said...

manjanya eizan, mentang2lah kakak2 dan abangnya takde....suka pic eizan menikmati coffee sampai pejam mata tu hehe

MamaTiaMia said...

seronok nya eizan usung shopping back..pandai minum coffee yer..tia nad Mia pun macam tu..apa kita minum dia pun sibuk nakk..cutenyer suka merajuk..best la mommy asyik jenjalan jer ni:)

ijan@mamasakura said...

lawak btoi tgk eizan yg sampai pejam2 mata menikmati kopi haha...makanan pon cam sedappp jer...
cantik btoi gbr 1st tu dgn background pemain2 bola tu...

Yatie SawaNiLa said...

fulamak minum kopi sampai pejam mata... mmg budak suka sgt nak cilok parent punyer kan drink.... my kids pun mcm tuh

watie said...

hehehe... mencari eizan... nampak belon dulu baru nampak sikit kepala dia.. muhahahhaa

fiza said...

sukanya tgk eizan menikmati hot choc tu.....
terasa kesedapannya smpi sini....;)

Ikin said...

kak itaaaa....best nyaaaaaaa
ikin memang minay MU. minat kat giggs since sekolah lagi.

syioknyaaa...hahhaha.
ish...ish...kalau tau...leh kirim jersey MU.hikhik. bulan depan MU datang Malaysia. awal2 ikin dah beli tiket...nak tengok. walaupun sedih ronaldo dah takde.

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin