Pages

7

Bye Memi

This was the last day with Memi in London... Before she left us ...

We took the hop on hop off bus for London tour. Jadi macam tourist .... Jalan2 kat Oxford Street, naik river cruise, gi Trafalgar Square & the places around London... Sampai nak tercabut kaki, nasib baik banyak naik bas... Kalau menapak naik turun tube, lagi pengsan! ...













Memi dah selamat konvo. Semoga dapat kerja yang bagus & boleh datang melawat kami lagi kat sini. We miss u so much!

7 comments:

dilaOHdila said...

I am sad to see that the last photo. I made it very heart touching.
Mimi dah balik Malaysia ke kak Ita?
alahai sedehnya...Sob soB sob
tapi x per mimi boleh datang lagi kan

** Suka tengok photog kak ita paling atas tu
Best moment!

Nurhayati said...

seronoknye jalan2x..

Michaela said...

Beautiful children!!!!super photos:)

fauziah said...

Bila Gee nak gi London ni... rasa macam tak jadi je this yr.. Terasa sayang duit pulak.. hahah. buruk me. :-D

Itaaaaa Salam Ita.

Cantik gambar salam manchester tu.. Kawan u dah balik, ita lama lagi ke kat sana? Raya haji ni gi mana? kami di saudi ni 1 week cuti.. ke mekah tutup for haji, tak leh masuk.. ntah la nak kemana di saudi ni.. suka I tengok pixs kat sini.. ur hubby pandai shoots. Pixs ada meaning tersendiri..

re: Thanks for all the wishes..
Hubby I minta tanya, kalau di lorongkan kami ke sana.. betul ke ni u leh jadi tour guide kami? ;-)

MamaTiaMia said...

ita..nak naik hop on hop of bus lagi lerr..he..hee..mesti memi seronok kat sana yerr..apa kabar bebudak 4es tu..tia mia terlampau active lar..penat lerr..take care.

mother of two said...

takpe.. air asia kan ader.. non stop to your destination..:)~

AQisH said...

alahaii sayonara memi..sedih plak..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin