Pages

11

Autumn 2009

Enjoy the pictures!

11 comments:

Mummy Nini @ LyNN said...

Memang enjoy bila tengok semua photo tu.. cantik sungguh.

Nini tak ikut.. Daddy volunteer temankan dia kat rumah.

Nurhayati said...

bestnye tgk daun2x berguguran.. tak pernah yati merasa musim2 ni..
yang best tgk beradik ni..semua ijau except eiman tetiba orange.. tua yg wat menarik lagi.. ;)

LoVEaQshA said...

hehehe...bestnyer...~!
cam dlm citer Autumn in My Heart plak!!~
Lau zura dh berangan dh time tue knon ala2 citer korea la tue..huhu

~Zetty84~ said...

erm...bestnyer tgk daun2 maple tuh...!!!
bila laa nk p sana nih..?
dlm mimpi pun x penah smpai...
inikan punya kenyataan...
pandai diorang posing erk..!!!
zati suka..!!! ;p

mother of two said...

superb!! suka sgt tgk aksi lincah diaorg.. pandai dia org bergaya.. dan juga pandai photographer amik gambar

Anonymous said...

pretty pictures...or you can ask for more:) Beautiful...

Anonymous said...

Rayan said.. hey that's my shoes;P

MamaTiaMia said...

ita..cantiknya semua gambar and abang eiman so cute dengan daun kat telinga dia..nampak this time dia pun dah suka bergambar..nanti balik m'sia daddy boleh buat bisness bagus ni ita.

dilaOHdila said...

salam kak ita,
suka aa tengok dia orang ni
senang nak suruh POSINK macam tahu jek apa yang perlu dibuat
dah biasa beraksi depan camera budak2 nih
model daddy & moomy yang tetap nih:-)

alahai daun kering tu
gerem............

nerry nerry strawbery said...

Ita si kecik tu hah rambut dah panjang and nampak dewasa... muka tetap photostate muka you he he

fauziah said...

Hi Ita,
Comeyyyy, good shots, nice scenery... semua pun ada! I suka....

Welcome Autumn!. :->

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin