Pages

4

3E... & Salam Aidiladha...

Asyik gambar Eizan je... Ni time kakak kembar & abang pula.... Waktu hujung minggu baru sempat bergambar . Tu pun dalam rumah sebab sejuk nak keluar rumah ...

Tengoklah gigi Erin dah lopong... Tunggu gigi baru tumbuh. Bila dah tumbuh besar lah pulak. hehee... Kesian betul gigi Elin&Erin banyak yang tumbuh bertindih ...



Abang Eiman tengah main PS, Daddy kacau jap - take a break utk senyum kat kamera Daddy. Pas tu sambung balik main...



Kakak Elin yang sentiasa ayu & anggun ....





Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua.

Dari kami sekeluarga:
Daddy, Mommy, Elin, Erin, Eiman & Eizan


4 comments:

ibu 2AZ said...

salam, comei2 lah ur 4E..suke tgk dorang..1st time jenguk nih..i dah clik cik nang td..hehe

i add ur link kay..salam aidil adha..

~Zetty84~ said...

salam akak...
bila nk balik cni..???
suka nengok diorang...
pandai posing dpn camera...
walaupun gg dah terlopong...hikhik

SALAM AIDIL ADHA dari zati dan family...

(",)

MamaTiaMia said...

ita..telamat hali laya kurban untuk you,khai and the 4 Es...kak erin gigi lopong pun tetap cute jugak:)tia mia seronok lah raya haji ni..tak ramai orang kat kampung pun dia orang buat meriah jugak:)

mother of two said...

salam kak ita semoga sihat selalu. tentu dah sejuk beku tu kan.. jom morning coffee kat rumah saya:)~

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin