Pages

5

Jalan-jalan masa cuti

Sebelum Krismas, kami jalan-jalan kat city centre. Cuci mata tengok gerai kat Christmas Market... Omputeh sume sibuk beli gifts. Orang Melayu ni pun nyibuk . Macam kat Malaysia juga. Kalau nak raya Cina ke Deepavali ke, orang yang tak raya pun sibuk shopping sama .



Macam-macam gerai menarik yang berwarna warni... Memang cantik. Mostly handmade items. Seronok membelek benda comel-comel... Daddy sempat bergambar dengan freelance singer yang buat performance kat situ. Sedap suara dia menyanyi...



Tengoklah betapa ramainya manusia keluar shopping sebelum Krismas.. Teringat macam kat Jalan TAR masa bulan puasa. Penuh manusia kat jalan sampai tak de ruang nak lalu.... Kiri kanan kedai penuh dengan manusia.



Masa ni memang sejuk, kami jalan kejap je... Snow pun belum habis lagi..


Enjoy your day!

5 comments:

Nurhayati said...

bestnyeeeee

Ena said...

alaa.. bestnyer.. cantek lak tu.. bile la msae ku akan tibe.. hu3x..

Niza et Sofia said...

cantik kan bandar Manchester ni, tak tahu lah bila nak gi... kak Ita ada kat sana sampai bila? ada byk shopping x masa boxing day tu ? Happy new year Kak Ita & family x

MamaTiaMia said...

itaa..menci lahhhhhh tengok gambar jenjalan ni haa..nampak so best.so colourful..syioknyaa..hmm tak merasalah jalan manchester ni haaa:)the girls look so cantik and ceria.

dilaOHdila said...

shuntek aa kak ita
kalerpul habis...suka warna tu
syok shopping dikala urang lain pun sebok nak menyambut hari depa....

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin