Pages

5

Snow in December

Petang kelmarin snow dah mula turun kat Manchester.. Patut le sejuk je minggu ni... Pagi ni sebelum gi sekolah, Mommy sempat snap a few pictures of 3E nak gi sekolah. South England snow dah turun lebat. Kat sini snow lambat sampai. Omputeh banyak wish for 'white' christmas... Dapat le white christmas tahun ni kalau snow turun non stop nanti.

Since it's the last day of school, it's a non-uniform day... Boleh pakai baju apa-apa je ... 3E sangat happy sebab no more waking up early morning in this cold weather. 2 weeks holiday until 4th January. Yippi!!!

Snow bukannya tebal pun... Saja suka-suka.. Balik Malaysia nanti tak merasa dah snow...





Mommy suka gambar last ni - Daddy edit guna photoshop... Walaupun guna Mommy nye Lumix je, hasil setelah di'edit' agak puas hati . Thanks Daddy...

5 comments:

dilaOHdila said...

salam kak Ita
wah dah snow ka
bestnya...boleh guling2 atas snow
kat Malaysia ni hujan sokmo. kain lambat kering

kak Ita nak balik Malaysia utk cuti ke?

mother of two said...

tak tebal pun snow jugak kan.., we all kat sini nak tgk snow kena pegi mall of emirates aderler snow tipu jadiler..:)~

naza said...

K.Ita, London pun snow..tak tebal sgt tp boleh laaa..hehe..enjoy!!

Ella said...

syok nya ada snow kat sana..

my son danny dok tanya,
Mummy bila salji nak turun?.
Agaknya asyik tgk cerita2 nk christmas ni,
dia pun berangan nak main snow.

Nti mummy bawak ke Snow world ye danny..
Hr tu tak sempat masuk snow world kt genting. hehe

Ena said...

Salam kenal :)

Wahhh.. bestnyer main snow.. pic pun jelas & cantek..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin