Pages

5

Another day at the park

Dah lama 4E tak gi lompat-lompat kat proper play area.. hehee.. Asyik kena duduk dalam rumah je musim sejuk ni. Kalau kat Malaysia, tiap-tiap hari boleh main kat luar... Mesti jadi 'berkilat' berjemur tengah panas.. Tak sabarnye nak balik Malaysia.. No more jacket & boots, no more 2-3 layers of clothing ... Last 2 weeks, kami gi park... 4E sungguh gumbira dapat main. Berlari-lari & melompat dengan senang hati.. Tengok lah Eizan je yang tak terangkat. Masih tak berjaya lompat tinggi macam abang Eiman & kakak2 .



Bila dah sampai, Eizan dah tak nak pegang Mommy lagi. Dia explore semua kawasan sorang-sorang... All of them seronok sangat... Lari sana, lari sini. Eizan yang ketot, tergodek-kodek ikut abang & kakak... Tapi selalu kena tinggal ..

Enjoy the pictures...















Masih sejuk sekarang ni. Saki baki snow pun masih ada... Bilalah nak ada matahari terang benderang & panas.......... Hmm.. Typical english weather... gloomy & cold...........





Sebab cuaca sejuk, main kejap je. Tangan semua dah beku ... Walaupun sekejap, janji dapat keluar dari rumah... Balik rumah dengan hati yang gembira + lapar.. hahahaaaaaaaaaaa...

Enjoy your day people.... We love u .........

5 comments:

dilaOHdila said...

salam kak ita...
walla suka aa tone ni kak ita
shuntek mbangget
dilla masih tak dapat nak buat tone macam kak ita ni...
nice view....
happy jek dia orang ni:-)
takecare kak ita

Ajzie said...

cantik nya gambar2.. selalu buat saya terpukau melihat keindahan warna dan kecomelan anak2.

:cahya: said...

waahh....at least dah buleh main kat luar..
kat sini..still negatif maaa...

MamaTiaMia said...

itaa..bestnyer park kat sana..sejukk camana pun i masih terinagat dulu2..teringin nak pergi..you dah tak sabar nak balik malaysia ye..hmm tak kesampian hajat nak jumpa you kat sana..jumpa kat mesia jer lah..the 4es so comel lah now..so enjoy your time masa masih ada kat sana..nanti suruh eizan bubuh snow cair dalam plastik utk tia mia okay..he..hee

Ikin said...

cantek cantekk la gambar..
sejuk ye kat sana...
kak ita nak balik sini dah ke? ooo...nanti jumpa kalau ada rezeki.
Elin & erin dah jadi anak dara ye...
terbayang tia ngan mia dah besar nanti. now pun dah boleh buat kawan borak ngan kawan gaduh...ehhehee

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin