Pages

10

Search: Live from Liverpool

Bulan Februari ni kumpulan Search buat Eire & UK Tour. Konsert pertama kat Dublin, kemudian di London & last sekali kat Liverpool. Daddy & kawan2 gi tengok konsert kat Liverpool...

Pas transfer gambar ke PC, Elin&Erin tanya Daddy 'Who are they?'... Daddy said 'they are Malaysian rock band'. Then the conversation ended there. Heheeeee... Rasanya girls tak minat kot. Abang Eiman langsung tak peduli nak tengok gambar Daddy baru balik konsert pun. ...

Siapa tak kenal Amy Search kan?



Daddy berdiri sebelah Amy .



Kid







Daddy dgn wartawan Melodi (yg pakai baju hijau tu) & his photographer buddy from Glasgow (Sang Pencinta Ratu).. Daddy nye interview kat Melodi dah kuar TV3 online 28 Feb. heheee....



Pas abis konsert, ambil gambar ramai-ramai. Memang puas hati - Daddy yg cakap lah. Dapat tengok konsert betul-betul depan stage. heheee...



Nanti Mommy ada masa, Mommy upload gambar 4E yang bertimbun2 tu.. Mommy tak sempat nak upload.... Cibuk le...

Enjoy your day!

10 comments:

Ajzie said...

bestttttttt nya.. sgt jeles ok..

p.s
Nak dengar sgt Amy nyanyi lagu Isabella live laaaaa...

Syaidul Azam Bin Kamarudin said...

Heboh di M'sia tentang konsert search ini. Tak sangka dapat menatapnya di blog 4Kay e.

MamaTiaMia said...

he..hee geli dengar the kids buat tak tau:)and the ddy nampak so gumbira dapar ambik gambar banyak dengan search..daddy rock ler:)ita..dah nak balik malaysia yerr..ingat pasembor,sotong goreng tepung tu:)..mesti banyak nak kena pack tu.malaysia menanti the 4es with cendol pulut and kacang merah besar..he..heee

AQisH said...

phheewwwittttt..tgk konsert searchh tuu..best laaa..musti puas ati kannn..anak² kecik diorg x tau zaman rock² kapak dolu²..hehe..

kak cahaya said...

ari tu kita org jumpa krew search kat London...masa tu la baru tau amy ada kat sini...

p/s..tip g queen anne tu..tak de pape ita.cuba bwk duit bebyk je...haha..tp mende ni nasib2 ..kdg2 bende yg kita carik tak de masa tu...kdg2 dtg brg tak byk...kdg2 byk...so kira nasib2 gak la..

zubye said...

We all se family loveeee Amy & search!!!
Irfan hafal banyak gak lagu2 dia ita... dia pun layan.. dah mak paknya layan.. sebab dalam keta dengar CD search je.. lagi .. dia suka ziana zain ngan m.nasir.. hahaha sungguh otai selera anakku.. Ieta gi tak concert dia ni? kitorang gi yang 27 march nanti kat sini istana budaya.. tak sabor!!

dilaOHdila said...

wah kak ITA
daddy eiman dah jadi macam artis jugak nih
search masih powerfull
lagu2 dia org memang boleh buat lentok habis

mother of two said...

pheeewweeeittttt... wa.. sy pun tersangat minatnya pada mereka.. hubby kak ita pun dah mcm penyanyi kumpulan rock jugak.. rock kapak gitu:)

Nana said...

waahhh bestnye!!! sigh! rugi we all tak gi kan kan?!

Baby you dah ok ke?

nerry nerry strawbery said...

Ita daddy sama lerr dgn hubby i klu search tu hah boleh bergaduh ...demi amy klu layan fantasia bulan madu sampai meleleh air liur.. hah ha anak2 i klu dengar lagu lama favorite kitaorg boleh memberontak sakan x leh terima, we selalu dengar sinar sbb nak layan lagu rock and lagu kumpulan feminin i kih kih.. wah daddy sekali pandang dah mcm crew melodi pulak.. boleh apply ni balik sini ganti abang rambut ketak..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin