Pages

14

Eizan & his car




Daddy bought this remote control car for Eizan... But Daddy did not buy the battery :(
Hmmm.... Pegang je lah adik ye. heheeee...

Happy weekend people...

14 comments:

MamaTiaMia said...

ha..haaa..sian eizan..mai sini auntie bagi battery meh..boleh main dengan TiaMia..tapi Tia sakit perut lah now.Eizan nampak baik rambut kemas tu:) Ita cepat masuk rumah baru banyak ruang boleh dihias nanti:)

Uncle Lee said...

Hi 4 Kay-E, I think I can hear him say, "mummy, when I grow up I want to be like Michael Shumacher..."!
You got a real good looking boy there. Has his father's good looks I bet?
Have fun, kids grow up real fast.
Have a pleasant week and keep a song in your heart, Lee.

dbalkis said...

anak i ada "tar" (car) yang lebih kurang sama cam Eizan, tapi tar tu dah cederakan kaki dhani sampai luka coz dia terpijak spoiler yang nipis tu..sama cam Eizan nye spoiler. Pastu terus dia x mo sayang tar dia lagi..buat x layan je dah..

cik nini said...

hehehe cian kat eizan bambam.. malam tido peluk keta, eh? drive dalam mimpi dah ler :P

dilaOHdila said...

sian dik ezan ni. awat daddy tak beli battery tu
umah cik dilla banyak battery ni hah
(hehehe) cute jar wajah dik ezan ni. sejut perot mommy

4 Kay-E said...

Azu,
Ahaaa.. Daddy buat spoilt je.. Eizan punya excited dapat kereta baru, tapi tak boleh jln. hehee..

Alaaa... Ciannye Tia sakit perut. Salah makan ke? Get well soon darling :)

Yup, mmg tak sabar nak masuk rumah baru. Plan macam2 dalam kepala ni.

4 Kay-E said...

Uncle Lee,
Maybe the next 'Micheal Shumacher'.. hehe...
Yup, they grow up very fast. I miss cuddling & kissing him. But now he starts to run when i did that!
His father must be very proud to see your comment :P

Have fun!

4 Kay-E said...

dbalkis,
Alamak! 'tar' ni bahaya rupanya... aiseyyy.. kena careful mcm ni.

Thanks for reminding me... Spoiler pun ada effect juga tu ;)

4 Kay-E said...

Cik Nini,
yup, malam tu dia peluk both teh remote & the car. Bial dah lena, ingat nak ambil simpan. Sekali terjaga pula. So biar je lah.. peluk sampai ke pagi... Sebab Mommy pun dah terlena... LOL...

4 Kay-E said...

Dila,
Nanti Eizan gi kidnap bateri kat rumah Achik Dila ye...

Itulah Daddy, frust dia... tak dapat main.

Mother of Two said...

besar dah dia.....:mj

Nana said...

allaaa comelnye .. miss him lah!!! takpe nanti mommy belikan battery okies ;D

Polish Twins said...

Very nice boy:) Thank you, that she wrote to us:)
Kami sangat senang, kerana Malaysia sangat jauh dari Poland ..:) salam!:):):)

4 Kay-E said...

Mother of Two: Cepat kan?

Nana: We miss u too...

Polish Twins: Salam to u too :)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin