Pages

8

Taekwondo

Abang Eiman punya excited balik sekolah hari tu bawa borang untuk masuk Taekwondo. Kelas setiap hari Sabtu. Daddy, Mommy & Si budak kecik Eizan pun sibuk ke sekolah bawa Abang Eiman.

 Semua berkumpula di dewan sekolah. Budak baru belum ada uniform. Kelas dah mula, bila nak balik baru dapat uniform.

 Lepas dah sejam lebih, Mommy asyik sibuk ambil gambar Abang Eiman je. Tiba-tiba terdengar suara halus 'Mommy, take my picture'.. Lupa pula ambil gambar Eizan. Sorry baby... hehee... Dia pun ready senyum.


Bila sampai rumah, rasa-rasanya apa yang berlaku ye?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tarraaaa.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Eizan yang nak pakai baju Abang Eiman. Eizan cakap ke abang 'It's mine! Not yours... '. Boleh macam tu budak kecik ni??? Ish... Perasan habis bila pakaikan dia... LOL.

Abang Eiman pun beralah.. Dah puas si kecik pakai, dia pun nak show to his sisters what he had learned. Heheheee..

Presenting Master Eimannajwan :)



8 comments:

Madam Sooyaree said...

Harap jangan di karate barang dalam rumah sudah :P

Gee Harun said...

woahh, eiman mmg ada gaya dah tu ita..yg si kecik pun nak jugak. hihi - Dulu Akeef separuh jln je, rugis.. sbb kena gi Saudi.

Btw, 3Es tukar sekolah mana skg?

Uncle Lee said...

Hello 4Kay-E, its very good you get your boy take up this martial arts. Good exercise as well he can take care of himself.
My youngest son took it up at 12, by the time he reach high school he got his 2nd Dan black belt.
Good for you. Nice pics.
You have a nice day, Lee.

dilaOHdila said...

abang Eiman ada GAYA
lepas ni mommy kena bagi adik eizan turut serta jugak ni

Mother of Two said...

takpe eizan besar skit bleh karate abg eiman plak..:)

Polish Twins said...

Super boy ; **

ummi aka iem said...

wah masuk taekwondo bestnye ..eizan jealous nk join gak lah tu hihi

AQisH said...

wahhh...ada gaya ;)
anak² i beria msk last year..this year dh malas nk pegi..geram je rasa..huhu..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin