Pages

4

Who did this????????????


 Mommy's favorite pillow case - Now with extra ART :(

 *Close up*

Who did this?????????????????????
Tidak lain dan tidak bukan...
Tidak syak lagi....
Mestilah budak yang baru pandai pegang pen....

Bila tanya dia sape yang buat, terus dia kata Abang Eiman....
Geramnya................ Padahal Abang Eiman gi sekolah....
Bila tanya banyak kali, dia terus tanya:
Mommy, sayang Eizan tak????
Dengan mata terkebil-kebil, sambil tangan letak belakang...
Dengan harapan tak kena marah....
Tapi kenalah marah juga kan?
Takan buat salah tak kena marah..
Terus sedih + nangis...
*sob* *sob* *sob*

Tapi Mommy mestilah tak sampai hati nak biar je dia nangis....
Peluk & cakap nasihat macam-macam.
Angguk aje.. Harap Eizan betul2 faham...
Sampai tertido....


4 comments:

Fariena said...

sian eizan yer...mommy marah yer.

cik nini said...

cubit tangan dia!! :P

Uncle Lee said...

Hi 4Kay-E, your kid is real cute and cheeky too, ha ha. And I guess a kid once knowing how to hold a pencil or pen will get into some mischief.
Your kid sayang you as he drew on your pillow, not daddy's.
Having young kids at home better than watching TV, ha ha.
You have fun as kids grow up fast....
Have a nice day, keep well.
Lee.

MamaTiaMia said...

ita..eizan buat corak kat bantal you..hee..hee memang geram kan..kalau sorak mcm eizan tu sian jugak nak marah,i kalau tiamia i tengok muka macam partner in crime..tu i geram mesti kena pap-pap kat tangan....tapi they memang tak maksudkan kan..sian pulak tengok eizan tertidor tu;)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin