Pages

9

Breakfast with Eizan

Biasanya pagi-pagi kalau Eizan bangun lambat, Eizan kena breakfast sorang. Kakak Elin, Erin & Abang Eiman dah gi sekolah. Tapi kalau Eizan bangun awal - breakfast memang meriah le.. Semua nak sama mcm kakak2 & abang. Pening Mommy nak handle. Sampai atas meja dia panjat!

Everyday menu for his breakfast:
Cereal with milk
Toast with butter
Toast with egg
Sausage
Pasta with chees / butter
Fried rice / Nasi lemak [Normally during weekends]


For today, Eizan is having cereal Cheerios with milk. Mommy tak boleh suap, sebab dia nak makan sendiri... . Habis le Mommy kena lap meja, lantai & salin baju, seluar Eizan... He's experiencing new food, different taste, more style of eating. Kadang tu cheerios sampai atas kepala .



Biasanya sambil tengok Cbeebies... Mata tengok tv, sudu ntah ke mana - suap tak masuk mulut. hehehe.... Bila ada lagu kat tv, siap boleh pause dulu - bangun kejap & menari!!! Pas tu sambung balik makan... He is so funny... Enjoy the rest of the pictures...








9 comments:

wanida said...

cute la....they always nak buat semua sendiri...

kak cahaya said...

eizan tu makan cereal ke makan sudu....keh keh keh..cutenya....

anissazira said...

eizan yang comel, comel, comel, comel, comel....

Linda Latip said...

yeaaa GHazi pon sma ita, then i hv to brong our own spoon & fork plus the plate ke mana² shj ( since kami salu mkn luar) Tapi elok jgk kan..biasa i tgk klu ummi yg nyuap tk la byk sgt, klu suap snirik die mcm bangga n salu tersuap byk hehehe..

re: hehe u too lahling..wpun bz kite hrus enjoy our beautiful life dgn incik² kenit neh kan..

watie said...

apa2 saje la eizan... janji kenyang.. hehehe

tapi kan kak.. muka mamat tu.. selalu serious je kan... tu yang sesekali dia senyum memang kuit sangat mamat eizan tu..

re: nak kopok... alamak.. camno nak anto.. jauh sesangt la kak...

Anonymous said...

same wif naufal je eizan ni..semua nak wat sindri skang..cute btul cite pasal donat tue!!!munn

mama3hz said...

iezan maintain cute..sempat yerk abah dier snap semua babak fun nie....>< mcm hanie jer..tp hanie mkn kurang sgt..main byk..semua nak mkn sendiri....

Anonymous said...

ni eizan ye....hencem nyer!

MaMaQaYPo & FaMiLy said...

hensem eizan...

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin