Pages

12

Eizan pakai baju

Selalunya Daddy ambil gambar girls banyak2. Posing kat cermin pakai cantik2. Kali ni Eizan pula nak nyibuk. Tapi bermula dengan pakai pampers dulu... hehee . The whole process of photoshoot. Sekarang musim sejuk ni, berlapis-lapis baju Eizan. Ini blom termasuk jaket, mitten, hat & scarf lagi.. Baru pakaian dalam rumah je. Memang penat nak siapkan anak teruna sorang ni.


Selalunya, Eizan bekerjasama dengan Mommy (the first part only). Boleh senyum lagi bila pakai tights & bodysuit.. tapi bila dah lambat sangat tunggu, tak siap lagi.. Dia mula lah mengamuk! Tapi dalam 10 kali pakai baju sampai siap, ada lah 3 kali dia ok from A-Z... He's not that bad .



And this is Eizan when he's behaving very well .

12 comments:

Wanida said...

Hehheeh...kesian kena pki byk lapis yer sayang...anyway salam perkenalan ya....can we exchange link?

anissazira said...

kesian eizan..kena dera jd model daddy dan mummy...model tegak pulak tu...hehehe

re: ita, mana dpt link blog Anis tu? malu le pulak...blog yang ntah apa2.

Linda Latip said...

alahai tebalnye yek kna pki..kt mesia leh berlengging ajek..itupun peloh melekit², tp die msa pki je la ragam sket? klu dh pki eizan ok ke? huhu pastu last hepi dpt posing dgn kakak² kuitnye!

Eina said...

mmg la akan meragam budak2 kan sbb banyak sgt baju n seluar nak kena pakai yer...tp nak wat cam ner yer...terpaksa kan. Kalau kt Mesia bak kata linda tuh masih boleh berlengging n masih berpeluh bagai....

Ikin said...

thanks kak ita.. :)

MamaTiaMia said...

amboi eizan cekcy nyer pakai tights..hee..heehh..rasa nak geletek tiak tu...sian nyer kena pakai tebal2 yerr..banyak muka you betul eizan ni ita..rambut pun tebal..so eizan nak jadi model daddy la ni..memang patut pun kan..kan:)

AQisH said...

cantik²nya baju² anak u nih..i mmg minat sgt design² kat sana lah..klu sini mahal sgt..:-( untunglah dok sana dpt sopin baju byk²;-)

btw mmg byk tol steps nak kena amekkan patutlah dia nangis hehe..

Anonymous said...

huh....
geram geram geram..
tgh geram kat opis...

alaa..seksinyer eizan..
momey momey momey...

ijan@mamasakura said...

laa eizan xsuka pakai baju banyak2 kerr...
tejuttt ler sayang..
ciann die nangis...

watie said...

hehehhe... ciannya dia... wahahaha...

MamaTiaMia said...

eizan tak habis pakai baju lagi ni:)..mama nak bawak mana this weekend?

zie said...

isk macam2 idea mummy nie for entry, sgt2 interesting entry baju eiz ni, auntie tk pernah terpk dulu2 nk buat entry baju berlapis kt afia..hehe..so funny lah eiz ni..sellau jerk nk tiru gaya bro and sistas die..:)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin