Pages

18

Spring is coming... Ye ke?


Tiba-tiba hari ni matahari muncul pula . Biasanya malu-malu je nak tunjuk muka kat Manchester ni. Asyik mendung & hujan jeeeee.. ... So apa lagi. 3E minta kuar rumah le.. Paling dekat = belakang rumah. Pengalaman minggu lepas, nampak matahari terus ke Heaton Park, sampai sana - hujan turun... . Tak sempat nak berposing pun.





Walaupun sunny, tapi sejuk gak. Mulanya girls control macho tak nak pakai jacket. Baru 2-3 posing, dah terketar2. heheheee... Terpaksa juga pakai jaket .







*Si kecik tenit Eizan bam-bam tengah tido. Dia tak berapa sihat... Semalam dia demam sikit. Cian dia tak dapat join 3E main kat belakang rumah. Kalau tak, mesti kecoh! Poor baby... Get well soon.

*Abang Eiman seperti biasa, tidak dapat dikesan. Nampak kamera, dia lari... hehehe.. Susah betul dengan hero sorang ni.

18 comments:

hasma said...

a'ah kak ita, bestla hari ni, sidai baju pun kat luar, tapi bapak budak dah tinggalkan kitorang pegi amik barang ebay...huuhuu sunny day nak pegi jalannn!

fizah75 said...

ita...posing blkg rumah pun cantik....tak yah gi jauh2...hehehe....

Nurhayati said...

wah kat sana sunny pun sejuk ek.. bila la nak merasa pegi sana ni huhuhuh

suka tgk elin ngan erin nye spec.. ada blink2 gitew.. baru vogue hihihi.. cantik ar pic2 kat sini.. wat jeles tul... kena paksa zf beli camera canggih manggih la kan..hahaha

get well sonn Eizan..cian dia hero tak sihat. meh zara kiss confirm sihat =)

MamaTiaMia said...

wahh auntie azu cuti jer jap..mommy dah upload banyak gambar ni..semua cantik..elin&erin so ceria and colourful..gorgoeus la..sukanya spring nak datang yerr..mesti best kan..penuh bunga nanti..hmmm banyak menu breakfast eizan ni..mesti sedap..cantik la specs gegirls tu..kita nak catu kata tia mia:)

fiza said...

amboi....anak dara kak ita ni bergaya sungguh....
fiza suka tgk cara elin n erin dress up....;)
menarik n sweet sgt.....

amY said...

hi kembar...

pinjam spek mata satu..
memey pun nak bergaya jugak..hahahahaha..
alala..kalau si tenit tu ader..mesti comel dia pakai spek mata..kaler pink plak tu..hihihihihi

watie said...

ADOI.... DEN NAK KENA BELAJAR POSING NGAN ANAK2 DARA AKAK NIE LA... KASI UBAH SIKIT PESEN POSING DEN YG KAKU TU JE KAK... WAHAHAHHA

Mrs LVoe said...

mmg style anak2 akak. so cute!!!

amila08_v2 said...

comey sangat erin & elin pakai spec tu....unsur2 pink takleh tinggal nooo...kat spec pon nmpk pink2 gituu.....:)

mama3hz said...

erin n elin yg sentiasa bergaya...ada stylo....

kak cahaya said...

skarang mmg seronok bwk anak kuar....ahad lepas punyala camtik cuaca...tp hari ni sejuk sikit....lambatnya nak tunggu panas..tak sabar nak bercamping lagik....hehhe
re: Ita...gambar kat fp akak tak kuar ke....ade la...cuba dtg skali lagik..iA ada..

Linda Latip said...

hehehe pndai la anak² dara ni posing!! suke tgk...naty spring lg byk aksi sbb cantikkkk sgt kat sna kan...

zie said...

baju2 time spring sumer floral2..very beautiful...nasib baik lah ada the girls nie, bulih sellau jd model mummy..eiman dh lari kt cam..hehe..zie ingat time my bro about eiman's age, mmg susah sgt nk amik gambar die, sampai die besar pun jd perangai gitu..boys mmg bukan kaki melawa kut..hehe

gee.harun said...

Salam...
Suka la tgk anak dara awak Ita, pandai betul posing.. mmg ada talent jadi supermodel ni :-) pics pun terang & cantik sgt!!! class!

Re: Ye la Ita, saya lama menghilang.. kita byk hal la skit lately.. lagi pulak, lit' baby I tu warded skg.. mana nak pegi keje lagi.. penat pikir..:-(

Ikin said...

Wah...syioknyeeeee
Mestiu best...tak sabar nak tengok tia mia besar camni...

Cantik anak2 dara kak ita...hihi..

Thanks kak ita. Tu la, memang kena control sikit ni. Bila dah tak sakit tu...kadang2 terlupa...nak lasak je rasanya. Hihi.

MMuah..mmuah...kat anak2 kak ita.

Rose said...

Your girls are so cute. Thank you so much for having this in english. I enjoyed it very much and have added it to my collection. I am going to share it with my sisters.

Erda said...

Salam perkenalan. Saya erda, baru je terbaca akak punya blog ni. Akak masih di Manchester ke? sambung belajar yer?...wah tentu seronok kan dpt smbg belajar kat luar negara...
Comel sungguh anak2 akak...ada kembar yer...best nyer...
OKlah setakat ni dulu...nanti sambung balik....
FP saya: http://jasrine2.fotopages.com
FB saya: jasrine2
email: jasrine2@yahoo.com
Kalau akak sudi jemput la melawat yer... :)

Anonymous said...

salam perkenalan :)

comel sgt ur kids especially ur twins.. mesti best kan ada twins :) i ada 1 soalan.. were u having troubles to differenciate them masa diorang kecik2? mcm mana cara u bezakan diorang cuz muka dua2 mmg identical.. i hope u can share ur tips.. thanks :)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin