Pages

9

Dari lensa Daddy

Buah hati Daddy & Mommy.
*Tapi ada budak kenit nyibuk sama....




Hero Mommy & Daddy

Manja Mommy & Daddy. *Muka nak nangis pas mandi... Walaupun Daddy banyak snap gambar Eizan nangis, sebenarnya dalam 1 hari - Eizan :) 90%, :( 10% je... He is a very happy go lucky boy!

9 comments:

zubye said...

best sangat u ada kembar, ita.. till now i tak tau camne nak bezakan derang tu... both pandai pose.. very releks very bersahaja.. semua hero n heroin u ni comel2 belaka :-)

re : no prob ita.. i pun share apa yang apply kan kat irfan je.. oh tak sangka i si abang still lari masuk bilik u ye.. erin and elin tu tido satu bilik lah ye.. bestnya.. leh ada kawan borak2 before tido.. sok besar leh jadik gossip girl XoXo..hehhe

MamaTiaMia said...

tomelnyerrr eizan..nangis..sianyerrr..samalah Tia and Mia..both happy kids..suka ketawa,bergaduh ketawa..both girls pulak nampak besar betul dah..abang eiman bukan main lagi dengan posing dia..classic pose tu:)

amila08_v2 said...

paling nak gelak tengok gambaq eizan tetiba ada kat depan kamera tak pakai baju...hehehe...cute jerr...

anissazira said...

berkerut2 dahi eizan....
Abang eiman pose macam org dolu2...tk pandang camera..hehehe
Elin & erin mmg Manchester Top Models..

stROZze said...

he he.. cam model cilik la.. kenapa kalau ambik gambar nangis...? :)

fizah said...

kat gambar eizan tu...bapak dgn anak beraksi heheheh...tapi aksi bapak nampak separuh jek...rugi..rugi...

Anonymous said...

pandai btul kakak2 tu posing..mcm gaya model plak..abg eiman pun same..eizan nape nangis tue??mommy cubit ke??kekeke!!!~munn~

Wanida said...

Comel la...depa mmg pandai posing la...

Mrs LVoe said...

best yea akak ade kembar..
i will link urs

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin