Pages

8

Eizan dan dot dot dot ...

Inilah al-kisah Eizan dengan Donut.... Lihatlah titisan air mata di pipi.. hehehe.. Menangis bersungguh-sungguh betul .Mulanya Daddy bagi secubit, tak nak! Daddy pegangkan donut tu & suap dia.. Tak nak juga... Meleleh-leleh air mata . Semuanya kerana seketul donut. Rupanya nak pegang sendiri... Macam ni:



Inilah wajah ceria selepas puas makan donut. Bukan banyak pun, 2-3 gigit je... Berlakon je lebih. hahaha... .


8 comments:

Anonymous said...

comeynyer

alahaaii..mulut comel..donut besaq..hahahahaha...
sedapnyer donut tu..memmy nak sikit boleh?
hehehehehe

Nurhayati said...

laaa Daddy tak paham2 Eizan nak pegang sendiri.. dah besar dah hehehe

tgk pic mula2 tu sedih je tau... pegnang donut ada air mata meleleh..huhuhu

last pic tu kembali ceria semula =)tapi sedih ke gembira ke Eizan tetap comel.. esok2 nak baby boy comel dan ensem cam Eizan gak la.. hihihi

ijan@mamasakura said...

ciannya die nangis nak pegang donat
dah banyak akal yer eizannn...
pandai btoi berlakon...

Eina said...

besarnyer donut dier...

dilaOHdila said...

comeynya dia nangis kak ita
sedeh pulak acik dilla tengok
hehehehhehe eizan pandai berlakon erk............

watie said...

hehehhe.. lawak lak ha budak tecit tu... macam2... hehehe

re: pic tu bukan kat studio kak.. pic tu kami ambik masa kami menyebok kat majlis portluck team penchala photog tahun lepas kak...

kami tumpang jasi model jer

iLa said...

tu diaaaa...gambaq last tuhhh....sengih kepuasan tahap max dapat pegang donut...hehehe

Ikin said...

ala...tiannya..
suka dapat makan donut...
yang best tu...daapt makan donut...
tapi air mata still mengalir ni...hihihih

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin