Pages

8

Another Outing

Last Monday was a public holiday. We had our lunch outside... Then we went to Salford Quay. It's not cold! That's a good sign ... Abang Eiman bergaya dengan Ben10 dia je... Hehe.. Suka sangat dengan Ben10... Sume benda ada Ben10... Dari sekecil-kecil benda sampai yang besar, termasuk undies & socksss...





Kat sini ada Cadbury factory outlet, kedai yang harus singgah untuk beli coklat... Nyum nyum.. Eizan really enjoyed eating chocolates.... Pas tu jalan2 ambil gambar depan The Lowry. 3E bebas berlari kecuali si kenit kena duduk dalam pushchair... ...







Lepas dah puas bersiar-siar, kami gi lepak2 kat Burger King for chips & ice cream... On the way back, Eizan dah tertido.... Before balik rumah, kami singgah rumah Baby Abid....

8 comments:

Syaidul Azam Bin Kamarudin said...

Wah ieman berambut panjang seperti bapanya...

dilaOHdila said...

salam kak Ita
wah Ben10 encemnyaaaaaaaaaaaaaa
semua budak2 suka ngan Ben10 nih

alahai si twins, sweetnya
baju tu shuntek sangat. menyerlah dalam gambar ni kak........
Nice shoot!

MamaTiaMia said...

amboi jalan jer kerja budak2 ni ye..mentang2 ada maksu..abang eiman bergaya macam abang besar dah ni..seronok lagi wetaher kat sana ya ita re: kitchen cabinet ada few things lagi in progress,mcm solid surface because customized.

Nurhayati said...

cantiknye headband twins ni... nak jugakkkk, pakaikan kat zara heheh sibuk je kan..

Cadbury factory outlet??!! wah kalau yati la kat sana, mesti gemok sudah.. hari2 serbu fo tu bole..hihi

mother of two said...

tgk gaya anak teruna akak eiman tu.. sure lasak orgnya.. hikss

ijan@mamasakura said...

abg eizan dah rupa ben 10 dah tuuu ihihi
bergaya btoi la anak2 dara akak..cantik pakai bunga tu...

Anis Sazira said...

ish..mcmana si Ben10 boleh pakai jam Batman?? hehehe

zie said...

happy lah skang4e..auntie dh dtg..lucu underpants eiman pun ben 10..kalu dh obsess kan..hehe..bukan jer mummy jer obsess ngan brg2 mummy eiman pun sama..hehe...

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin