Pages

11

Fletcher Park

One fine Saturday morning...









11 comments:

niza et sofia said...

what a lovely day !!!!
best nya main2 kat luar tu, tak yah terperapkat umah je :)
byk gak park kawasan umah kak Ita ye...
Eizan makin lincah ye... so cute !

shamsida said...

Salam Ita, Yes, pengalaman yg paling best waktu di Aberdeen UK dulu, adalah pergi ke park...Park di sana memang menarik dan cantik sangat. Kekadang kak sham pi sana, siap main badminton lagi...hehe tapi pengalaman yg paling tak boleh lupa, kena kejar dan anjing tu panjat minta dukung, satu park dengar kak sham menjerit. Lepas tu terus samak satu badan ...hehehe

stROZze said...

wah.. seronok main2 kat luar.. siap pakai spek lagi.. p/s: x nampak pulak jurufoto dlm spek tu.. :)

Mrs LVoe said...

tgok je pics anak2 akak dh bua sha thibur.. thanks for sharing

MamaTiaMia said...

wahhh bestnyer park..bunga purple tu cantik la..kalau dapat tanam kat sini kan best:) seronoknya semua kids yerr dan eizan nampak happy masa summer ni ya.

UKcollections said...

Beautiful pictures, cute childrens. Can we engage the cameramen for photo assignments?

mother of two said...

seronok main kat park. we all time nie nak pegi park kena pegi mlm itupun masih terasa bahang panas. salam utk the twin:)

fizah said...

park kat mana pulak nie ita....tak pernah ku jumpa di manchester...canteekkkkkkkk.

kak cahaya said...

baru ku teringat..mungkin ini summer ku yg terakhir...huwaaa.a...... sedeynya...

watie said...

lama x menyinggah sejak internet sengal nie...
nasib baik x terlepas banyak entry.. hehehe

x nampak akak lak kali nie..menyorok kat mana?? hehe

Nurhayati said...

cantik betul fletcher park ni, ada bunga segar lagi tu... wah Eizan suka bunga gak ke..hihi

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin