Pages

10

Fun @ the park

The kids were so happy when it's sunny... It's FUN time!!! .


SMEDLEY PARK


A day out with Lisa...










OUR BACKYARD GARDEN
Belakang rumah pun jadi lah... Janji keluar dari rumah




SALFORD PARK



Kali ni kakak Elin, kakak Erin & Abang Eiman main skates... Eizan je yang belum ada skates... Hmmm.... Tengok le aksi layan diri Eizan. Nasib baik dia tak minta nak main juga... He's enjoying himself walaupun tak dapat join the others...















10 comments:

mother of two said...

salam,
dah tak sejuk ker kat sana tu...cantik gambar2 semuanya.. DSLR cap apa pakai. BTW twin umur brapa, adik dia yg duaorg tu...

Yatie SawaNiLa said...

i like pic yang bulatan tuh very unik and shown that your kids mendengar kata...and the youngest one.. so chubby geram nye...

and fyi my kids plak suka amik gambar kepala kat bawah kaki kat atas

Fariena said...

very cute eizan ngan gaya tersendiri dia...

AQisH said...

bestnyerrrrr...i like this n3..

ita u r so creative ;-)

gee.harun said...

Cantik, I suka star of the world tu... tapi I tak cukup korum la nak wat mcm tu... maybe nanti cari anak2 org utk cukupkan.. :-)

Best.. main2 @ park. Happy tgk anak2 kita happy kan.. ;-)

Linda Latip said...

yeayness!! ghazi pn 'gila' dgn tmn! bgayut di sana sni! eizan's looks like his enjoying every momento lah!

watie said...

pic baring2 tu.. anak sapa sorang lagi tu... hehehe...

hamboi eizan... sakan ha bergumbira belari sini sana

Mummy Nini said...

Cantik-cantik photo dieorang nie..
Memang dieorang nampak Fun sangat..

Hehehe.. yer Mummy 4 E's, tak pernah makan telur penyu ke? One dayu must try bila dah balik Mesia nanti.. kat Terengganu banyak kot.
Selalunya orang rebus jer telur tu macam rebus telur ayam jugak.. pastu di makan..
Ada sesetengah orang tu tak pandai nak makan telur penyu.. sebab telur putih dia macam lendir..but the paling sedap is the telur kuning.. waalla.. memang yummy..

MamaTiaMia said...

wahh cutenyerr semua orang..eizan looks so happy..paling suka dua budak pompuan yang pakai dress oren tu:)best summer ye

Nurhayati said...

serononye tgk dorang ni kat park.. jeles betul.. terasa cam yati pun nak join sama. rindu zaman kanak2 dulu.. happy je takde pun nak pikir masalah..hihih suka tgk legging dorang kalerful, crochet hat twin.. cantik.. suka2x

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin