Pages

6

It's summer holiday

Cuti sekolah sudah bermula... Oh dear, Mommy kena fikir mcm2 aktiviti utk kanak-kanak ribena ni. Termasuklah untuk si kecik Eizan yang pasti akan nyibuk sama ... September nanti baru sekolah semula. Eiman akan masuk year 1. Elin&Erin akan ke Junior building - they will be in Year 3. Dah besar anak2 Mommy ni :).

Hari terakhir kat sekolah, the twins sempat ambil gambar dengan cikgu kat sekolah & some of their friends... But poor Eiman... The last day of school dia demam. So, no party for him .

twin girls

twin girls

twin girls

6 comments:

mother of two said...

alahai sianya anak teruna akak tu... x dpt jumpa girlfren for the last day..pas nie peningler kat rumah.. main perang2 plak

dilaOHdila said...

salam kak Ita
sungguh cepat masa berlalu
dah nak masuk akhir tahun nih
abang eiman dah nak skolah erk.....
beegitu cepat bumi berputar
lepas ni kak ita makin busy ngan persekolahan anak2 ni nanti......

suka tengok twins ngan baju yang sama tuh

Yatie SawaNiLa said...

best nye cuti lama.....BTW I like the twins punya stoking.

Mummy Nini @ LyNN said...

bila dah cuti..mesti riuh rendah rumah dibuatnya.. But kesian Eiman demam lah pulak.. hope recover soon. Kiteorang kat sini anak beranak demam, batuk & selsema. Cuaca plak berjerebu / panas.. dengan virus H1N1 sekarang nie..nauzubillah.. di jauhkan.

Emm..oyster egg... sebenarnya telur dadar..but crispy/crunchy .. di campur ngan oyster. Makan cecah ngan sos ikan..yummy.. hehehe

Nurhayati said...

alahai siannye Eiman.. makan ubat yer.. nanti cepat sembuh =)

wah sronok tgk twin tu la.. kaler purple atas bawah.. sampai beg pun sama kaler.. cantikkknyerrrr

watie said...

lama x menyibuk kat sini... hehehe.. bz.. x sempat nak intai 2 anak dara comel tu...
alahai.. sianya eiman... demam la pulak..

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin