Pages

11

The Lake

Last 2 weeks we went to Windermere, Lake District. The 1.5 hours journey turned to 4hours!!! Oh dear, what an unlucky day for us. The road was packed with cars, there was an accident ... After 3 hours non-stop journey, we stopped at the services to stretched our legs & have something to eat! Nasib baik cuaca sangat cantik. Matahari terpancar dari pagi



4 jam perjalanan memang berbaloi... Cuma Eiman & Elin tak berapa sihat. Tinggal 2 je kanak2 ceria...


twin girls



Sampai kat tepi tasik, terjumpa pula dgn Fizah. Jauhnya jumpa dia. Kat Manchester takde pula terjumpa. ... Pulak tu Fizah ada tetamu (Ju) & she was my junior masa kat sekolah dulu. What a small world .



Cantik sangat hotel ni. Tumpang bergambar kat depan je la...






Mommy like this picture. Aksi 2 beradik bersantai di bawah sinaran mentari. Lepak abis!



Kali ni memang gambar Eiman tak banyak.. Dia tido je atas pushchair Eizan. Poor Eiman. Kakak Elin walaupun demam, masih boleh senyum untuk Daddy... Eizan siap jeling lagi. hahahaaaa.



Eizan di kelilingi oleh female... Ceria manjang budak kecik sorang ni. Seronok dia berlari ke sana ke mari...



Last few days with Cik Nini... She's back to Singapore now. We miss her so much! Do come & visit us again...





Tengok le Eizan yang claim semua Yazoo drink dia punya.. Abis comot minum Yazoo. Janji puas hati. Padahal botol air tu dah nak sama besar dgn tangandia.






Since Eiman & Elin dah lemah, Eizan & Erin je yang masih rancak beraksi.



Eizan yang perasan boleh lompat tinggi.




Aksi Erin


The family picture :).. with the tree....

11 comments:

fiza said...

salam kak ita...
cantiknya view kat sana...
hotel tu cantik la....nmpk unik....
twin akak tu mmg pandai berposing kan.....;)

niza et sofia said...

kak Ita,
salam....
tak sabar nak jumpa akak esok, selalu tgk dlm gmbar je hehehe....
gambar2 akak pun best2 belaka, nnti boleh share idea & teknik2 ambik gmbar dgn kita ye hehehe....
see u tmrw :)

zie said...

tudung lawa lah ita..hehe..eiman tk der byk dlm gambar kan mesti sb die tk sihat, tp si kecik tuh..amboi demam2 pun byk lg tenaga die tuh :)..

missmisya said...

salam perkenalan.
cantiknyer gambar2 kat blog nie. gambar yang hotel tu memang cantik sangat seni bina nyer.
niza, nak jumpa kak ita ker..bestnyer (niza nie saya kenal kat fotopages, rakan alam maya...hee.hee.. )

Nurhayati said...

seronoknye jalan jalannnn
nak plak gambar under the sun tu kan.. ok je berjemur.. kalau kat malaysia tu.. terbakar dah hahaha

mother of two said...

salam,
cantiknya view tu... em.. kena belajar nie cara2 nak petik kamera :)

ijan@mamasakura said...

cantiknya bergambar dgn bunga2 niii...gerammm...
kesiannya anak2 akak demam...semoga derang cpt sembuh ok...comel tgk aksi eizan dgn botol air dia tu hihi

MamaTiaMia said...

hi ita..cantiknya view kat sana..dan best betul nampak memang berbaloi 4 jam..you nampak cantik in green..hmm jeolous la ita tak habis jenjalan lagi ni:) the kids nampak glowing and lovely

nerry nerry strawbery said...

ita, the green blouse mmg nice on you and one day I wear tudung, I wanna be as glam as you he he

adex-aieda said...

cantek sunguh view tuh..
anak2 akak pon sungguh fotogenik...
especially the twins..walaupon sorg x sihat...still leh tersenyum nakal...
hotel tu pon sgtlah cantek,...

bilalah adex nak sampai sana nih....

Aiza Azril said...

Erin is so cheeeky! hehehe...ita, suka sgt tgk gmbr yg posing sorang2 tu...so sweeeet! :)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin