Pages

10

Outing

We went to Sheffield for a day trip. It's not very sunny ... In the morning the weather is nice, but when we went to the garden for a picnic, there's no more sun! But the kids enjoyed themselves a lot. Especially the little people Eizan. hehehe...

Enjoy the pictures people....


twin girls

twin girls

twin girls
twin girls

twin girls

twin girls







twin girls



twin girls







10 comments:

Fariena said...

happy faces of 4 Kay-E
syok la kana...dapat keluar sambil posing² yer...

shamsida said...

kak sham tengok si eizan tu, makin lama makin comel ler pulak hehehe

nerry nerry strawbery said...

eizan dgn rambut barunye lari terpontang panting he he comelnye... Ita u mmg pandai membega (ceh dah keluar dah ayat kg I)baju2 diaorang suma cute2.. si kembar tu dah jadik anak dara sunti dah....abang dah makin handsome.. kena prepare diaorang balik sini kang suma kepanasan...he he

mother of two said...

cantiknya bunga mekar ajer... seronok tgk diaorg happy.. em.. geram arr tgk bunga2 itu dan kumbang2 yg berlari-lari:)~

Nurhayati said...

suka ar tgk kasut twin tu.. cantik!!!!!

AQisH said...

sukanyerr pic munger kuningg tuuuuuuuu..

Gee.harun said...

Ita, cantiknya la hai kita tengok gambar2 dalam ni semua... sungguh sejuk mata ni macam cuaca kat uk tu jugak... :-) Bunga tu cantik sangat.. pandai la cik abg you ita ambik gambar. THe kids also good with camera!

Ita, nak tanya, how u deco yur pixs ni semua? I selalu pakai shutterfly studio aja.. naik boring daa.. as i cannot write sumting on the pix! help me ita... tq..

MamaTiaMia said...

cantik lah semua bebudak ni ita..syok jer dia orang pergi outing tak sejuk..and eizan so cute laer sekarang..hmm bilalah Tia Mia nak kamceng cam elin&erin ni..asyik gaduh jer sekarang.

adex-aieda said...

kak..salam jengah & salam perkenalan...
seronok r twins akak dah besar...
baper tahun dah eik...
sampai besar baju masih still nak sama eik...

leh share pengalaman jaga twins gegirl yg semakin membesar....
adex pon dah follow akak...
jauh eik akak nih...

niza et sofia said...

Salam Kak Ita,
lama tak masuk blog akak ni, PC dah ok.. tukar motherboard aje, bykke akak shopping hari tu, mesti byk beli baju budak2 ni :) pergi next last weekend byk brg dah habis hehehe pergi lambat padan lah hehehe. Suka lah saya tgk gmbar2 kat blog akak ni... tak terpuji saya. Tgk Eizan dah makin handsome tu...

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin