Pages

12

Another Castle Visit

Assalamualaikum,

Kami sekeluarga memohon maaf kepada semua.

Selamat menyambut Ramadhan & selamat berpuasa kepada semua umat Islam.
..........................................................................................................................................

Date: 16 August 2009
Venue: Conwy Castle, North Wales



Awal pagi Ahad, kami dah keluar ke North Wales. Daddy ajak gi castle lagi. Hopefully kali ni Eizan tak bersiram di istana kali kedua ... Tengok lah muka ceria kanak-kanak ribena ni. Hehehe... Eiman nak pula bergambar. What a surprise! ...



Kali ni dapat masuk dalam istana. It's totally different from Cholmendeley Castle. The entrance fee is just for the castle. It's only walls & towers.... Kami naik sampai ke atas. Seram juga sebab tinggi & tembok dia rendah je. Memang asyik pegang si kecik Eizan yang sangat aktif tu... Masa ni windy sangat. Agak sejuk juga walaupun panas.




Suka Mommy tengok aksi 2 beradik ni. Selalunya si Adik asyik buli si Abang... Kali ni dia siap lentok-lentok manja pula...



Dalam salah satu tower. Dah jadi macam gua. Gelap juga kat sini... Terpaksa Daddy guna flash. Macam-macam aksi, tak padan dengan yang kecik tu...





Our family picture from the top. View cantik sangat dari atas .






Si kembar berposing depan lensa Daddy.............



Eiman agak sporting juga kali ni. ...


Once dah keluar dari castle, kami ke tepi pantai.... Makan nasi goreng dengan sambal udang . Burung-burung pun nak makan nasi goreng juga... Ye lah asyik makan fish & chips omputeh je ... Lepas makan sume dapat upah dari Daddy: ice cream.... Sedapnyeeee .... Then gi jalan-jalan kat town Conwy jap. Masa nak balik, ada park besar sgt & angin pun tersangatlah kuat. Kami berenti sekejap & main layang-layang. Best!!! Masa ni Eizan dah tertido... 3E je lah main layang-layang for the first time.. Nanti kalau windy, boleh main lagi .

Ok semua.... Selamat berpuasa.. Insya-Allah Elin&Erin akan cuba berpuasa penuh tahun ni .

12 comments:

Rn Z Photo JB said...

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat U Sekeluarga & Salam perkenalan.

* Anak-anak U comel-comel semuanya lagi-lagi si kecik tu bukan main lagi ek . . . he,he.

http://rnzphoto.fotopages.com

Syaidul Azam Bin Kamarudin said...

Assalamualaikum,
Wah begitu banyak gambar entri kali ni ya? Yang pasti semuanya merakamkan keindahan. Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa. Eiman puasa tak? Salam hormat daripada kami sekeluarga.

:: vErde+hAzizi :: said...

hey babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

zie said...

sangat funny tgk lagak eizan dlm gua gelap tuh :) sah2 little man nie will turn out to be cheeky cheeky nih hehe..

Nurhayati said...

selamat berpuasa to u sis n family!!

Aiza Azril said...

hi dear, wahhhhh bestnya dpt jalan2...suka sgt pose 1 2 3 action tu...even the lil one pun pandai posing! heheh! eh ita, bila yr bday? did i miss it? happy belated bday ya...balik sini nnt bolehla kita celebrate sama2! :):) anyway selamat menyambut ramadhan...:)

Fariena said...

selamat berpuasa dr kami di mesia...

shamsida said...

salam ita sekeluarga..kak sham sekeluarga mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa...

ijan@mamasakura said...

slmt berpuasa kpd akak sefamli..
betul la castle ni dr dalam mmg nampak mcm gua laks hihi...

kak cahaya said...

salam ramadhan utk ita sekeluarga.....mohon maaf ahir batin..semoga amalan dipertingkatkan dari taun2 sudah...
bestnyer tgk entry2 lepas ni (lama tak jenguk sini)...sooo creative korang bergambar....buat L.O.V.E tu yang tersangatlah admire...
jeles tgk korang bergather2...kat shewsbery tu....
pssttt....antara kita ni sape tua ek?...hehe..saje nak tau..sng sket nak panggil...hehe

fizah said...

wah....putera raja tak habis2 melawat istana...kali nie takde kolam ker nak bersiram hehhehe

selamat berpuasa untuk ita+ family...

fauziah said...

Salam Ramadhan ye Ita.. Cantiknya Ita.. subhanallah. I suka sangat gambar u all background pantai tu... cantik la.. Ita, kalau ke sana tu, usually tourist gi mana ni? hotel mcm mana? mahal tak? 2star cukup la.. btw, cheeky betul la muka si iman tu.. sure nakai tu.. haha. Twins pun, suka tgk baju2 diorg.. cantik2..

Re; That dy I nampak u buzz me at gmail.. tapi i tension btul tak dpt reply, broadband kat sini teruk. baru nak reply, gone.. penat la. marah..sume ada

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin