Pages

13

Oxford - Windsor - London Trip [Part IV]

This was 4E's activities in the hotel room. Luckily it's not on Mommy's bed at home. hehehe... Kalau kat rumah, aktiviti sebegini adalah dilarang sama sekali. Don't do this at home!


Candidate number 1: Eiman


Candidate number 2: Elin



Candidate number 3: Erin



Candidate number 4: Eizan

Maaf ye. Candidate ni tak berjaya lompat pun. Baru angkat kaki sikit, dah jatuh. Terjerit-jerit nak lompat sama. Tetap bersemangat waja untuk turut serta dengan kakak-kakak & abang. hehee.. Walaupun tak reti nak lompat. Good effort anyway! Nasib baik tak nangis. hehehee...


13 comments:

watie said...

HEHEHHEE...APO LA IEZAN NIE...HEHEHHE...

GAYA TU DAH ADA.... TERUSKAN USAHA...

anissazira said...

Ita, aktiviti melompat atas katil ni dh jd routine Adli, Sarah & Hajar kt rumah ni...kasi can le..sbb tilam pun tilam landlord...hehehehe

Linda Latip said...

hahaha hepi hepi la! rmbut elin lebat ye...mcm idup lak kuttt la...ala sian eizan..lenkali jump dgn mama tau...ehe

amY said...

napa ngan rambut kakak...
abg wat super imposed kat rambut kakak ker..?
mcm hair extension jer...
konpius nih..

eyin lepas mandi yer..

eyooo eizan...tngginyer eizan nih

abg eiman mcm menari hip hop la....

dilaOHdila said...

wow.....
tang rambut tu marbelles lah kak ITA
sonok kan bila shoot lompat2 ni
hehehhehe...ada gaya

fiza said...

kanak2 keriangan....;)
tp bile turn eizan...lompat tak menjadi plak...hehe...
eizan kene blajar dr kakak n abang eizan ni....

MamaTiaMia said...

amboiiii..sedapnyerr lompat2 kat katil yerr..hmm kalau tia mia katil mama pun lompat jugak..ciann eizan tak leh lompat ni..ita..elin&erin ada gap sikit gigi depan yerr..tia mia besar lah gap dia gigi depan..dah tu asyik tayang jerr sia tia..satu gambar elin erin rambut basah lagi yer dan satu rambut dah kering kan..mommy nak jalan mana lagi ni macam dah cover banyak tempat jer:)

Razallie Zainne said...

tumpang lalu, very nice pics! besar2

kak cahaya said...

rambut elin cam kena karen la...shian eizan...nak lompat dah tertiarap...
Ita kalo kat travelodge tu...kejap jek dah ada org ketuk pintu soh diam..nyampah kan....anak2 berlari2 sikit pon nak komplen..tu blum anak2 kita jerit lagi...

Zubye said...

sonoknyaaa lompat2... dah 4 org lompat tu nasib tak roboh katil eh???
i choose candidate no 2 ;-)

Nurhayati said...

comellnye tengok 3 beradik ni..
best ar ada twin.. nak twin gak tapi takde gen huhuhu

stROZze said...

he he.. kesian, sampai nangis.. kalau kat rumah sy ni, sure roboh katil kena lompat2.. katil skrg jual mahal tapi takde kualiti.. :(

Ikin said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin