Pages

4

After School Activities

On Friday, after school 3Es will have a loooonnngggggg time. No need to sleep early & they can wait for Daddy. But today, it is a bit extra as they're having a friend to join them. Daddy bring Lisa back home.

Mommy grabbed her tiny camera - yang tak canggih tu to capture the moment...

Firstly, they eat their lunch/dinner... Semua habis licin. Lapar sangat lah tu...

Bila semua baca doa, Eizan pun baca doa juga [In his own language]


Tengok le Si Eizan pun kecoh nak menyampuk kakak2 & abang dia sembang cite pasal sekolah. Dah le sama aras dengan meja je.. hehee..

Then they have a rest - budak tecit tu pun sibuk sama...



Mommy prepared the bubble bath for the girls...

 

After mandi, tengok movie 'Nanny McPhee'. Best!!! The rest of the activities - computer games, drawing, etc - dah tak sempat nak snap pic sebab si tenit yang sorang tu dah merengek... Mama Lisa called a few times - she said 'tak nak balik lagi..' hehee... Around 9pm Lisa's mom came... Bye Lisa.. See you at school...

4 comments:

dilaOHdila said...

salam kak ita
wau hebatnya mommy ni. update laju tuh
cayalah.....(Y)
kak ita, suka tengok akak nyer blog ni. puas nak tengok. Naper blog dilla tu kecik ajer erk. ke yang kak ita ni punya special?:-)

stROZze said...

salam. wah baguslah baca doa.. sapa yg baca, sapa yg aminkan tu..? :)

zie said...

hihihi..suka tgk makanan eiman yg mesti kena ada sup eh,lain dr org lain..eiii si tecit tu pun join sekali gak, dh la baca doa gak tuh..hihhihi..

dilaOHdila said...

** Kak ita
dah buat rayuan utk kak su
kena tunggu bulan april pulak katanya
kak yong call dari skolah tu kata duk asrama tu best
sian kak su (hukhukhuk) aberyweek mama & abah depa kena lah bercamping kat MRSM Alorgajah tu kak ita(hehehehe)

entahlah erk, kita tak rasa jadi sedara twins ni. tapi bahang2 perpisahan arituh maksu dia pun turut rasa gak kak ita


kak ita
nak tanyalah. camana kak ita boleh dload gambaq besaq2 kat blogspot ni erk? dilla nyer cipot. tu yang duk kat fotopages jek. ajor lah teman kak;-)

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin