Pages

5

Boys Day Out

Yeay!!! Daddy dapat beli tiket football match.
Hari ni Daddy & the boys gi City Stadium sebab ada match. Walaupun Daddy bukan City fan, tujuan utama sebab nak ambil gambar. Tambahan pula Daddy dah janji dengan Abang Eiman nak bawa dia masuk stadium. Kawan Eiman, Afiq pun ikut juga.

Tapi semua plan yang dirancang tak jadi... Daddy tension sangat sebab masa nak masuk stadium, guard situ tak bagi ambil gambar. Alasannya ialah sebab kamera Daddy besar. Boleh ambil gambar dalam stadium kalau bawa kamera kecil jeee.... Sungguh tak logik langsung...

Daddy punya meradang sebab kalau gi Old Trafford stadium, bawa kamera besar mana pun boleh je. Padahal City bukannya best sangat pun. heheheee.. Jangan marah ye City fan...

Ini je gambar yang sempat diambil sebelum masuk stadium... Agak frust sebab tujuan utama terbatal & membantutkan mood Daddy pada hari ni...







5 comments:

zie said...

one of the blog yang paling menarik pernah auntie visit sb gambar sumer besar..it triggers me somehow to slowly moves from fp to blog as well, after the 'unfinished' biz..sb kut2 kalu dh start blog ni, diri ku jd cam lagi tak buat keje..hehe..eiman and afiq are so stylo, their moments very well captured ;)

MamaTiaMia said...

ita..seronoknyer bebudak lelaki semua tengok football matche yerr..kalau auntie azu syiokk sebab nak masuk staiduom old trafford to jerr..hee..hee..abang eiman ni kalau senyum memang sweet ssngat..macam mummy ler..re: iskk..iskkk..memang kita berangan nak pi fairy lane..apakan daya..berangan jer sekarang..tak habih lagi bacan buku ikin sophie kinsella ni haa..mia dah bawak lari lak..bokk..kaboook kata dia.

fiza said...

salam kak ita....
dah tutup fotopages ke....
tak pe la...kat blog ni pun ok gak....coz blog kak ita pic semua besar2....mula2 kak ita ckp buka blog...fiza dah frust skit le...sbb kat blog kan pic kecik2 je...sib baik blog kak ita best...lebih kurang FP je....
bestnya dpt tgk bola secara live....tp knp la tak leh bawa camera yg besar2 kan....ntah ape2 law la.....

ijan@mamasakura said...

laaa nak amik gbr pon xleh ker
kesiannyaaa..
xper lah tengok derang main bola dah ler hihi

watie said...

WAH LAYAN BOLA LAK YE..SUKA TGK PIC EIMAN NGAN AFIQ TU...

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin