Pages

6

Oxford - Windsor - London Trip [Part III]

DAY4: London

Cuaca hari ni memang tak ceria. Mendung je... Macam nak hujan pun ada. We has our breakfast at Malaysian Hall, London. Tapi agak mengecewakan - makanan tak menepati piawaian . Elin &Erin ordered milo. But they said 'It's taste like water'.. Memang cair je milo tu. Budak pun pandai menilai! Really sad huh???

Dah 2 perkara mengecewakan. 1 cuaca mendung & 2 disaster food... Hmmm.. Pas tu Daddy bawa ke tempat Daddy le - 2 stadium dekat London. Eiman je turun dengan Daddy. Perkara wajib Daddy mesti beli cenderahati from each football club.




After the stadiums visit, we just proceed to Andak's house at East London. Andak is Mommy's aunt. We had lunch & tea at her house. Sembang + makan, dah gelap kat luar. Hujan dah turun sikit. So, we did not go anywhere in London except to the stadiums. It's all male's stuffs . Nothing fun for the girls except this - indoor photoshoot . Boleh jadi model tak?





Can you make a guess?

6 comments:

fizah said...

tadi tgk kat facebook gambar2 nie...dah agak dah bukan rumah ita hahahhahah...sbb tgk dinding dgn carpet dah tahu dah hehheheh....mmg pandai berposing minah berdua nie..eee...nie dpt gene dari mama dia ker? hehehe

watie said...

DORANG DUK KUANTAN... KENA JANJI BEBETUL NAK BALIK KMPUNG BARU LEH JUMPA SEKALI KAT KAMPUNG...

BILA KAMI BALIK JENGKA...DAH X SEMPAT DAH NAK KE KUANTAN TU...HUHUHU.. TU YG JADI LAMA X JUMPA

Eina said...

mmg pandai pose la twin nie yer...anyway all pictures mabeles la...pakai camera apa yer?

MamaTiaMia said...

pandai la elin&erin ni bergaya..rambut cantik shoulder lenght ni..hmm tia mia yang kerinting bila lah nak sampai shoulder rambut ni:)suka betul tengok bangunan red bricks kat europe ni..canti jerr..ita..topi bulu2 tutup mata tu mesti gatal kan ..nak garu pulak tak boleh re: you hantar You Tube tu tak boleh bukak opis ni ha..nanti la i carik kat rumah..hmm jambu batu asam boi kat kl sekarang ada dimensi baru..hehh..hehh syiok betul..they rendam dalam ais..sampai crunchy..bila tabur asam boi..aduss krupp..krupp gigit..sodap ita..sampai i addicted la..hehh..hehh..panas la kat sini..semua yang sejuk sedap..ye ke tak sedap ye kan malaysian hall tu..i pernah makan sekali jerr everytime pergi london makan kat MARA House@nahar/bonda cafe tu..sedap kat situ....kalau sejuk teguk teh tarik kaw..aduss sedap..kari mackerel pun sodapp ita..travel sorang pun i pergi jugak naik train..turun paddington st jalan kaki pi jugak makan..orang malaysia la katakan.

dilaOHdila said...

salam kak Ita
Twins ni punya pose yang menarek
ada gaya ada criter
so sweet........

Eina said...

nak tanya sikit leh ker?
cam ner masukkan gambar besar2 nie yer...cam ala2 fotopages lak...best la.

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin