Pages

13

Kanak-kanak Riang

On Sunday we were visited by 4 sisters (K.Nana, K.Syidah, K.Loola & K.Zura) & Abang Safwan. We ate nasi lemak for our brunch . Then Mommy suggested to go to the play area near our house... Yeay!!!



Semua kanak-kanak riang suka sangat dapat keluar dari rumah untuk main. Walaupun swing dah rosak & tak banyak permainan kat situ.









Eizan selalu dengan muka blur.. Bila tak tau nak pilih apa untuk main.... Semua nak naik, tapi terjerit-jerit suruh orang angkat dia... hehee..



Biasa le bila berlari, mesti terjatuh... hehe.. Abang cuba angkat Adik...
Cian budak tecit tu...



Sebelum balik, sempat lagi semua bergambar. Tapi seperti biasa, Abang Eiman mesti hilang ntah ke mana... hehehe

13 comments:

Aiza Azril said...

Walaupun kat playground but still the pics are all amazing..suka sgt tgk elin yg upside down, she is so much alike my big one yang cukup lasak! takde maknanya kalau pi taman setakat main buaian, mesti nak panjat sana sini! risau mak tengok... ;)

Anonymous said...

salam..
ni kali ke tiga dah try post comment kalau takleh jugak....memang ada konspirasi memboikot emylyana la jawabnyer....huhuhu

comelnye kakak wat camtu..hihihihi...macam gimnas jer...ader talent ler tu...syioknyer tgk seme main...kelakar muka eizan bile confused...memmy miss 4e's

fiza said...

syoknya main kat playground...tak kira besar atau kecik......teringat zaman2 fiza kecik dulu....cute la eizan buat muka blur mcm tu....
mcm mana la eizan leh jatuh tu...hehe...sib baik la ada abg yg baik.....

mentibang.paku said...

salam...thanx for d visit.. :D

anyway, anak2 u comel2... :D

watie said...

hehehhe... nak abc ye kak....adehhh jauh la pulak, kalau dekat sudah kubawa akak makan abc kat area tasik shah alam tu... lagi best kak... tinggi dan macam2 ada dalam abc tu.. arghh sedapnya

MamaTiaMia said...

ita..bukan main lagi ada brunch nasik lemak tu..mesti best sejuk2 tu makan sambal kan..mesti sejuk betul ye ita..nampak muka elin dan erin tu macam boleh rasa..dah besar la anak dara dua orang ni..mesti dah tak buat hal ni..hmmm bilalah cik kak kita dua orang tu nak jadi lemah lembut jugak ni..nakal lerr..

dilaOHdila said...

kak ita
bestnya tengok budak2 ni dok main swing
gi main ramai2 pun best gak, apa lagi ngan 2 urang kakak tuh hah:-)

kak ita
bila tengok erin, erin terbayang kak su & kak yong. dia urang terpaksa berpisah lar nih. sorang skolah MRSM sorang x dapat. Sedehnya siapa yg tahu terpaksa berpisah buat pertama kalinya kak dalam hidup (huhuhuhu)

amila08_v2 said...

nak gelak beso nie...camnelah buleh tgal ketapi nie...pindah umah baru rupa nyaaa...patut la takdak hupdate kat fp tuh...eksklusif sket tak...no more ad yang nyibuk kat tepi2 tuh...hahahaha

zie said...

close jerk anak2 angkat ita wif yr family, thats nice. We took one anak angkat ni in 2006 rsnya, but it was quite not a nice experience, tu psl dh serik amik anak angkat..kalu dpt yg cam die org ni, bagus kan..we might try again kalu dh habis keserikan..hehe..aisey mommy sempat lg amik gambar eiz tergolek tuh..hehe..nt upload gambar jalan2..minggu ni kan ;)

Kak cahaya said...

ooo dah ada rumah baru lak ye....
comeinya eizan ni....unty tgk dia rasa cam nak ada baby lagik..geyam...
camne nak makan tu kalo dah meja sama aras ngan idung..masuk nasik kot idung ke?....hehehe..mcm2 ler eizan ni.

niza et sofia said...

seronok tgk aksi budak2 kat playground :)

gee.harun said...

Ita... haaa, baru I dapat masuk blog ni.. asyik2 terbuka FP awak... by the time nak buka ur blog.. Azeef pulak nak dukung..

Eh awak, really admire tgk 2 twins pakai mcm tu.. looks class! mmg I suka la..

MamaTiaMia said...

mana gambar baru kanak2 riang lagi ni?..mommy busy yerr..sejuk lagi ke kat sana?

Post a Comment

Nuffnang

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin